Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

Virusman666 

všechny recenze uživatele

Dávám tomuto lehce nadprůměrnému sci-fi hororu nejvyšší hodnocení jen protože je zde silně podhodnocen, jinak by to popravdě musely být ***(silnější)... Teda povím vám lidi, že jste se od pádu komunistů pěkně zmlsali, kdyby jste zažili sovětské filmy na obou fungujících programech ČT za socialismu, také by jste se asi divili, co dokážete dnes zavrhnout za filmy.... ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

No tohle je dost otřesná záležitost. Mizerné triky (např. jakési bílé nepřirozené světlo u ústí hlavní simulující výstřely, odrazy střel na objektech jsou tak ve třetině případů, podivně splácané scény z několika jiných a samozřejmě nemohu opomenout hlavní zabijácké roboty, kteří sice umí ledasco, ale vypadaj jak něco co tvůrci našli ve filmovém skladu z 50.let - přeleštili to a převedli do počítačové podoby - s tím že konečný výsledek vypadá podobně umělě, akorát nejsou vidět vodící lanka). Scénář, dialogy a herecké výkony jsou na hranici neskutečna a to doslova. Všichni herci už mají zkušenosti z různých projektů a proto chápu, že George Takei se nechal zabít tři minuty po tom co se objevil na scéně, že Michael Dorn a Bill Mumy se v souhrnu objeví asi tak na pět minut (pravděpodobně svoji práci "sfoukli" za hodinu čistýho času) a Robert Picardo se k projektu přidal snad jen z toho důvodo aby si mohl k hlavě připnout blikající světýlka. Jedna z věcí, která mne zarazila, byla ta, že až asi den po shlédnutí, mi došlo, že jednu z rolí hraje vlastně Sully z Doktorky Quinnové (Joe Lando) o kterém jsem si myslel, že je buď po smrti nebo aspoň v hereckém důchodu. Shrnutím je to příšerný film, který všechnu béčkovou zábavu vystřílí (doslova) v prvních pěti minutách a po celý zbytek se jen tak pomalu táhne k předvídatelnému konci. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tohle točil Wynorski? A oni mu teda zakázali prdelky a kozičky? Beru, že je to televizní levná konzumní blbost, kde prostě v devět ráno na poradě vymyslí scénář a v pět odpoledne před odchodem ze šichty chtějí hotový film. To člověk tak nějak čeká. Ale že zapřou základní poučku alespoň trochy napětí, to je prostě peklo. Ten film vám o sobě v ani ne pětiminutové předtitulkové scéně řekne úplně všechno. Dál už se koukat nemusíte, protože na stejné linii to jede celý film. Možná se tak budete bavit tím, kolik známějších (to berte s výraznými uvozovkami) ksichtů poznáte. Člověk by řekl, že jedna z hlavních rolí v Pobřežní hlídce vám i po dvaceti letech zajistí alespoň trochu více, než sotva dvouminutový štěk. No... asi ne. Tohle je špatné, suché a nezáživné i na Wynorského poslední tvorbu. protože to při své hlouposti není ani zábavné. A to už je prostě peklo. ()

pospech11 odpad!

všechny recenze uživatele

toho co dělal triky bych zastřelil, toho co zvuk taky. Začátek trochu nabudil, ale co přišlo pak bylo jedno vélké HNĚDÉ. Myslím, že je mnoho, mnoho, mnoho lepších filmů. Jo a zapoměl sem dodat proč bych nezastřelil producenta a režiséra - ti se zastřelili samy jen co film uvedli na DVD a zjistili, že to nikdo nechtěl. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

To je zajímavé, Wynorski je béčkař který už dlouhou dobru balancuje na hranici céčkaře. Vždycky mě ale jeho filmy dokážou něčím pobavit. Wynorski se s ničím nemaže dává akci, za akcí, přitom mu nevadí, že to nemá, žádnou logickou návaznost. Je libo bazuku z plastu? Nebo obrovský balvan z polistirénu? Ten film se nesmí brát vážně, pokud ho budete brát vážně a zkoumat každou chybičku, tak vám postačí jenom začátek a pak to rychle vypnete. Jak už sem napsal Winorsky je béčkař balancující na hraně céčka a jeho filmy tak nemají veliký rozpočet, efekty sou na hodně nízké ůrovni a všechno ostatní taky. Ale, pobavilo mě to stejně jako Požírač kostí. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Hoci sú vojaci záchranného tímu označovaní ako príslušníci US Navy SEALS, vojenské hodností, ktorými sa oslovovali (napr. kapitán a major), sa používajú v jednotkách ako US ARMY, Air Force a Marine Corps. (beso74)
  • V úvodnej scéne vypália dvaja vojaci viac ako 200 výstrelov z pištolí bez toho, aby ich nabili. (beso74)
  • Film je natočen na motivy knihy "Shockwave", kterou napsal Bill Monroe. (Terva)

Reklama

Reklama