Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

No tohle je dost otřesná záležitost. Mizerné triky (např. jakési bílé nepřirozené světlo u ústí hlavní simulující výstřely, odrazy střel na objektech jsou tak ve třetině případů, podivně splácané scény z několika jiných a samozřejmě nemohu opomenout hlavní zabijácké roboty, kteří sice umí ledasco, ale vypadaj jak něco co tvůrci našli ve filmovém skladu z 50.let - přeleštili to a převedli do počítačové podoby - s tím že konečný výsledek vypadá podobně umělě, akorát nejsou vidět vodící lanka). Scénář, dialogy a herecké výkony jsou na hranici neskutečna a to doslova. Všichni herci už mají zkušenosti z různých projektů a proto chápu, že George Takei se nechal zabít tři minuty po tom co se objevil na scéně, že Michael Dorn a Bill Mumy se v souhrnu objeví asi tak na pět minut (pravděpodobně svoji práci "sfoukli" za hodinu čistýho času) a Robert Picardo se k projektu přidal snad jen z toho důvodo aby si mohl k hlavě připnout blikající světýlka. Jedna z věcí, která mne zarazila, byla ta, že až asi den po shlédnutí, mi došlo, že jednu z rolí hraje vlastně Sully z Doktorky Quinnové (Joe Lando) o kterém jsem si myslel, že je buď po smrti nebo aspoň v hereckém důchodu. Shrnutím je to příšerný film, který všechnu béčkovou zábavu vystřílí (doslova) v prvních pěti minutách a po celý zbytek se jen tak pomalu táhne k předvídatelnému konci. ()

pospech11 odpad!

všechny recenze uživatele

toho co dělal triky bych zastřelil, toho co zvuk taky. Začátek trochu nabudil, ale co přišlo pak bylo jedno vélké HNĚDÉ. Myslím, že je mnoho, mnoho, mnoho lepších filmů. Jo a zapoměl sem dodat proč bych nezastřelil producenta a režiséra - ti se zastřelili samy jen co film uvedli na DVD a zjistili, že to nikdo nechtěl. ()

Reklama

leonidas odpad!

všechny recenze uživatele

Půjčil jsem si tenhle film kvůli Hudson Leick. A jediný co mohu na to říct je: naval mi 40 korun ty káčo! PS: ale to jak úplně nakonec hlavní hrdina vyhodí balík peněz a přihlásí se zpátky k americkejm vojákům je hvězdný okamžik. takovou "inteligetní scénu" (nevím proč se v některejch případech nemaj používat sprosťárny bylo by to snažší a lépe pochopitelnější a výstižnější) člověk jen tak lehce nezapomene. PSS: aspoň, že hudson zemře jako poslední aspoň jsem se mněl na co koukat (poslouchat se to nedalo). ()

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Plno herců z mých oblíbených sci-fi a fantasy seriálů, ale navzdory tomu film jako celek stojí za starou bačkoru. Hned prvních pár minut před úvodními titulky dává najevo, o jakou sra... se bude jednat. Kromě ne moc zdařilého robota musí každého hned v prvních minutách zarazit, že jeden z vojáků neumí pořádně střílet, druhý pro změnu vystřílí stovky nábojů bez toho, aby přebíjel pistoli, atd. Prostě nesmysly, kam se podíváte. Dialogy a děj bohužel nejsou o nic lepší, takže výsledek je tragédie a ztráta času :( ()

Šakal

všechny recenze uživatele

Hodnotit mi nepřísluší (viděn pouze úvod), ale pokud bych to vzal čistě podle prvních 5min, tj. tomu, co předcházelo titulkům, je to buď za čistokrevných 5* nebo rizí odpad. Přičemž JÁ osobně bych se moc přimlouval za první (5*) variantu. Takhle komplexní slepenec exkluzivně přehrávajících „hereckých“ výkonů, laciných digitálních triků, za které by se (ne)musel stydět an(i) KingKong z roku 33 a odstrašujících dialogů nebývá každý den člověk svědkem. Tohle jednoduše nemůže být myšleno vážně a je potřeba k tomu tak přistupovat. Já se (alespoň těch zmiňovaných 5 min) královsky bavil. P.s. otázkou ovšem zůstává, jestli by mě ten permanentní úsměv na tváři vydžel i zbylých 85min, kdybych např. zjistil, že JE to myšleno vážně.... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Veliteľ komanda sa na adresu helikoptéry vyjadruje, že je to Huey, čo je prezývka pre jednorotorový stroj UH-1, na scéne sa však zjaví dvojrotorový CH-47 Chinook. (beso74)
  • V úvodnej scéne vypália dvaja vojaci viac ako 200 výstrelov z pištolí bez toho, aby ich nabili. (beso74)
  • Film je natočen na motivy knihy "Shockwave", kterou napsal Bill Monroe. (Terva)

Reklama

Reklama