Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

TomBar 

všechny recenze uživatele

Žiadne výnimočné filmárske orgie sa nekonali, ale na druhej strane, od takejto komédie s "morálnym" posolstvom to ani nik neočakáva. Napriek sa mi na to dívalo celkom príjemne, nepopieram, že najmä vďaka Missy Peregrym, ktorá mi trochu pripomína moju obľúbenú Hillary Swank. Film priniesol síce typickú schematickosť tohto žánru, lacnú symboliku, ale námet sa mi, aj napriek svojej povrchnosti, celkom pozdával. Trošku ma iritovala hudba, tie klavírne prelúdiá boli naozaj otravné. U mňa necelé tri hviezdy, ale čert to ber. P.S. Skutočne nechápem, prečo kompetentní takto hyzdia originálne názvy filmov (či slovenské, či české). V tomto prípade bol originálny názov "Stick It" nahradený českým "Rebelka", čo bolo vzhľadom na ten osamelý symbol, tiahnúci sa filmom, kruté. Niektorým prekladom skutočne nerozumiem, a sú aj väčšie perly ako táto. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Minul jsem žerď na bradlech a zlomil si páteř. Nic zvláštního." Sportovní filmy mám rád. Mám však problém s jakýmkoli sportem, kterej se nedá změřit. Třeba jako gymnastika, při který si rozhodčí malujou pořadí už tejden dopředu. Myslel jsem tedy, že se budu nudit, ale nebylo tomu tak. Může za to cynickej trenér Vickerman na trampolíně, vymakaný tělo frackovitý Haley, přemety v obchoďáku a slušně dunící muzika. Vlastně jsem zjistil, že obdivuju každýho, kdo umí chodit po rukách a je ochotnej si nechat nafackovat od kladiny. Ovšem závěrečná rebélie byla takovej nesmysl, že ještě teď doufám, že se mi to jenom zdálo. ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

První půlhodina vůbec nefunguje, Missy Peregrym je fakt kočka s bomba postavou, ale rozhodně není klučičí rebelující typ nebo výborná herečka. Pak následuje klišé pro barely náctiletý holčiny, který je ale únosný, protože MIssy to jako sportovkyni sekne, aneb nemusím dělat sociologickej výzkum, abych zjistil, že dámský beach volejbal není o výsledcích. Jedno zkouknutí v životě rozdejchá každej, má to momenty v několika konverzacích, ale bohužel moc často se snaží dělat z ženský novinářky zavřený v luxusním hotelu na pobřeží středozemního moře Patricka Chauvela nebo Gorana Tomaševiče. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

bohužel musím dát jen jednu hvězdičku, i když od tohoto filmu jsem očekávala více, škoda, bylo hezké se dívat na gymnastiku, protože je to krásný sport, ale nějak to bylo divně natočený, děj sice dobrý, hlavní představitelka taky dobrý, ale chybělo mě tam napětí, mohlo to být daleko lepší, fakt škoda, ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Oběvil jsem konečně film o gymnastice. Tak jsem se na něho těšil jako malý kluk:-) Bohužel jsem se asi těšil moc, takže se z tohoto očekávání stalo zklamání. Dokážu ocenit i slabší film, ale tomuhle jsem opravdu nemohl nějak přijít na chuť. A nebýt to film o gymnastice tak bych ještě jednu hvězdičku ubral. Takže na pořádný film o gymnastice si budu muset hold ještě nějaký ten pátek počkat:-( ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama