foto

Brett Cullen

  • nar. 26.8.1956 (60 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Peter Brett Cullen se narodil 26.8. 1956 v Houstonu ve státě Texas v USA. Měří 188 cm. V roce 1979 vystudoval University of Houston. Když byl teenager, málem se utopil při surfování v Mexiku. Byl absolventem Madison High School v texaském Houstonu.

V televizi se poprvé objevil v roce 1979, v seriálu THE CHISHOLMS. Později hrál v seriálech jako M.A.S.H., V, MATLOCK, PTÁCI V TRNÍ. Proslavil se ale až v roce 2005, kdy hrál v jedné epizodě ZTRACENÝCH zápornou postavu jménem GOODWIN. Od té doby se v seriálu objevil ještě třikrát. Kromě seriálů se ted BRETT dal i na filmy, které v průběhu těchto let natáčí.

V roce 1995 se mu narodila dcera s manželkou Michele Little.

lost815

Herecká filmografie

2017 I Do, I Do
2016 Mělčiny
2015 It Snows All the Time
Last Rescue, The
Point of Honor (TV film)
2013 Devious Maids (TV seriál)
42
2012 Rudý úsvit: Nová krev
Temný rytíř povstal
Výlet s mámou
2011 Beneath the Darkness
Hallelujah (TV film)
Lovci zločinců (TV seriál)
Monte Carlo
Vpich
2010 Crooked Lane
Skateland
Space Between, The
The Runaways
Za branou (TV seriál)
2009 Killing Dinner
Make It or Break It (TV seriál)
Reunion
2008 Brothel, The
Mentalista (TV seriál)
Spálené životy
2007 Ghost Rider
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Pocit viny
Private Practice (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Faceless (TV film)
Friday Night Lights (TV seriál)
Gang v útoku
Ošklivka Betty (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Dokonalost sama (TV film)
Havárie letu 323 (TV film)
Nepříčetnost (TV film)
Záhadná smrt (TV film)
Zimní ráj (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Život v Liberty Street (TV film)
2003 Learning Curves
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Policajti na baterky
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Nancy Drew (TV film)
2001 Na Zlatém jezeře (TV film)
2000 Náhradníci
The Expendables (TV film)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
Simple Life, The (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Killing Jar, The
Levitation
Orleans (TV seriál)
Perfektní tělo (TV film)
Srdce v pronájmu (TV film)
Vezmeš si mě? (TV film)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Incredible Hulk, The (TV seriál)
Shattered Mind (TV film)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Apollo 13
Krajní meze (TV seriál)
Omen, The (TV film)
Síla lásky
1994 Hazardní hráč (TV film)
Kiss Goodnight, A (TV film)
Ostrovy (TV film)
Rodinné album (TV film)
Wyatt Earp
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Matka nevěsty (TV film)
Nic než strach (TV film)
Prahysterie
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Another Round (TV film)
Grapevine (TV seriál)
Útěk z normálu
1991 Do cizích rukou (TV film)
Kde odpočívají spící psi
Šílená pečovatelka (TV film)
Tajemství meče
1990 Image (TV film)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Dead Solid Perfect (TV film)
Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Příběh Mitche Snydera (TV film)
Škola letušek
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Midas Valley (TV film)
1984 Eureka Stockade (TV seriál)
Single Bars, Single Women (TV film)
V (TV seriál)
1983 Ptáci v trní (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)

Dokumentární

2005 Needs of Kim Stanley, The

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace