foto

Brett Cullen

  • nar. 26.8.1956 (60 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Peter Brett Cullen se narodil 26.8. 1956 v Houstonu ve státě Texas v USA. Měří 188 cm. V roce 1979 vystudoval University of Houston. Když byl teenager, málem se utopil při surfování v Mexiku. Byl absolventem Madison High School v texaském Houstonu.

V televizi se poprvé objevil v roce 1979, v seriálu THE CHISHOLMS. Později hrál v seriálech jako M.A.S.H., V, MATLOCK, PTÁCI V TRNÍ. Proslavil se ale až v roce 2005, kdy hrál v jedné epizodě ZTRACENÝCH zápornou postavu jménem GOODWIN. Od té doby se v seriálu objevil ještě třikrát. Kromě seriálů se ted BRETT dal i na filmy, které v průběhu těchto let natáčí.

V roce 1995 se mu narodila dcera s manželkou Michele Little.

lost815

Herecká filmografie

Filmy

2017 I Do, I Do
2016 Mělčiny
2015 It Snows All the Time
Last Rescue, The
Point of Honor (TV film)
2013 42
2012 Rudý úsvit: Nová krev
Temný rytíř povstal
Výlet s mámou
2011 Beneath the Darkness
Hallelujah (TV film)
Monte Carlo
Vpich
2010 Crooked Lane
Skateland
Space Between, The
The Runaways
2009 Killing Dinner
Reunion
2008 Brothel, The
Spálené životy
2007 Ghost Rider
Pocit viny
2006 Faceless (TV film)
Gang v útoku
2004 Dokonalost sama (TV film)
Havárie letu 323 (TV film)
Nepříčetnost (TV film)
Záhadná smrt (TV film)
Život v Liberty Street (TV film)
2003 Learning Curves
Policajti na baterky
2002 Nancy Drew (TV film)
2001 Na Zlatém jezeře (TV film)
2000 Náhradníci
The Expendables (TV film)
1997 Killing Jar, The
Levitation
Perfektní tělo (TV film)
Srdce v pronájmu (TV film)
Vezmeš si mě? (TV film)
1996 Shattered Mind (TV film)
1995 Apollo 13
Omen, The (TV film)
Síla lásky
1994 Hazardní hráč (TV film)
Kiss Goodnight, A (TV film)
Ostrovy (TV film)
Rodinné album (TV film)
Wyatt Earp
1993 Matka nevěsty (TV film)
Nic než strach (TV film)
Prahysterie
1992 Another Round (TV film)
Útěk z normálu
1991 Do cizích rukou (TV film)
Kde odpočívají spící psi
Šílená pečovatelka (TV film)
Tajemství meče
1990 Image (TV film)
1988 Dead Solid Perfect (TV film)
1986 Příběh Mitche Snydera (TV film)
Škola letušek
1985 Midas Valley (TV film)
1984 Single Bars, Single Women (TV film)

TV seriály

2016 Lovci zločinců (TV seriál)
.exe (S05E12)
B.S.O.D. (S05E01)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Prophets (S04E05)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
God Mode (S02E22)
Zero Day (S02E21)
One Percent (S02E14)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Til Death (S02E08)
The High Road (S02E06)
No Good Deed (S01E22)
další epizody (4)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Kouzla a čáry (S03E12)
Lovci zločinců (TV seriál)
Ghosts (S01E02)
2010 Za branou (TV seriál)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Druhá žena (S04E06)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Jedna z nás (S03E16)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Příběh dvou měst (S03E01)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Těch druhých 48 dní (S02E07)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
Simple Life, The (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Románek (S01E04)
Orleans (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Incredible Hulk, The (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Meridian (S03E08)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Grapevine (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Eureka Stockade (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Ptáci v trní (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)

Dokumentární

2005 Needs of Kim Stanley, The

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace