Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o cestopisný seriál, ve kterém účinkuje anglický herec Evan McGregor a jeho kamarád. Cílem těchto dvou aktérů bylo objet svět na motocyklech. Cesta začíná ve Velké Británii a pokračuje směrem na východ přes Evropu (i přes ČR) dále do Asie (Rusko, Kazachstán, Mongolsko). Dále do Severní Ameriky (Aljaška, Kanada, New York) a nakonec zpět do Velké Británie. V tomto snímku se můžete těšit na radosti i slzy, pády a nehody či krásné krajinné scenérie z Asie či Severní Ameriky. (mRKEF)

(více)

Recenze (154)

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Ve své době nevídaný projekt, který mě tehdy naprosto ohromil a pohltil, a nemálo tomu přidala i účast mého oblíbence Ewana McGregora, díky tomu jsem znovu objevil zálibu ve dvoustopých vozidlech a stal se přítelem dětí UNICEF. Dodnes neztratil nic ze svého kouzla, a stejně jako tehdy, i dnes dokáže spolehlivě motivovat k tomu někam vyrazit. ()

Schneefee 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se bez mučení, na tenhle seriál jsem začla koukat protože mám lehkou (rozuměj těžkou) slabost pro Ewana, nicméně mě až zaskočilo jak moc mě seriál bavil. Doslova jsem hltala každý díl - od příprav až po samotnou cestu (i když cestování bylo přece jen zajímavější). Všichni zúčastnění mají můj obdiv, že se do něčeho takového vůbec pustili. ()

Reklama

Dalessia 

všechny recenze uživatele

Wau, wau, wau ! Ewan McGregor je môj TOP herec, ale vôbec som netušila, že sa pustil aj do niečoho takéhoto :D. Ewan mi potvrdil, že nie je len výborný herec, ale aj človek, charizmatický, vtipný. Všetky diely som zhltla počas jedného daždivého dňa. A s Charleym sú teda vydarená dvojka :D. Keďže aj vo mne drieme silný cestovateľský duch, prežívala som to dobrodružstvo s nimi. Naozaj to chcelo silnú dávku odvahy. Klobúk dolu :). Škoda, že na Slovensku sa nezdržali dlhšie :) ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Ewan McGregor je vyjímečný herec a úžasná osobnost,ale to co podnikl se svým dlouholetým kamarádem Charleyem Boormanem je absolutně dechberoucí.Výtečný dokumentaristický seriál z produkce BBC potěší nejen fanoušky filmu,ale i fanatiky do motorek či náruživé cestovatele.Klobouk dolů za tímhle pozoruhodným dílem. ()

Beatle 

všechny recenze uživatele

Úžasně natočený dokument, který ukazuje nejen krásy našeho světa, ale zároveň to, že i takové celebrity jako Ewan McGregor jsou jen lidé a mají deprese a zdravotní problémy a je jim smutno po manželkách. Jen kdyby se pořád nepokoušel schovávat s tou cigaretou..."Ewane! My to na tebe stejně víme!" :D ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • V roce 1997 - ještě před cestou Ewana a Charleyho - hrál Ewan v epizodě seriálu Pohotovost (od r. 1994), která měla název „The Long Way Around“. (zuza99)
  • Ewan McGregor a jeho vtedajšia žena Eve Mavrakis si adoptovali malé dievčatko menom Jamyan, ktoré Evan stretol v Ulanbatáre v Mongolsku žijúce na ulici bez rodičov. (LUIGISde)

Reklama

Reklama