Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Romantický

Oblíbené seriály (10)

Girls

Girls (2012)

Hodně povedený seriál. Podle úvodního plakátu jsem očekávala nafintěný holky co budou řešit jestli si na večírek vezmou něco od Vuittona nebo od Prady, no vůbec to tak není. Hanna je totálně mimo a to radši nemluvím o Adamovi. Jak tady někteří srovnávají se Sexem ve městě, tak chci jen říct, že Girls je o dost příjemnější a realističtější seriál. Lena Dunham je nejlepší. Jo a nakonec, se Skins to nemá VŮBEC NIC společnýho :D (komentář MoiJe). Opravdu umírám z lidí co hodnotí seriál podprůměrně, asi to nesmíte brát tak vážně a trochu se zamyslet a uznat, že mezi seriály co se teď natáčí, to je něco nevídaného, jde to trošku proti proudu a hlavně, už to prosím nesrovnávejte se Sexem ve městě ani se Skins. V komentářích občas čtu, že je Lena Dunham příšerná, nesnesitelná nebo nechutná. To znamená, že je dobrá herečka, protože si myslím, že přesně o to jí šlo.

Skins

Skins (2007)

Na začátku každé generace jsem se obávala, že to bude trapný a nudný. Právě naopak, každá generace byla stejně dobrá jako první, ne-li lepší. Vyšinuté postavy, jako byla Casii, Effy a Franky, mi lezly dost na nervy. Takže, ten kdo viděl jen první dvě série, ať neváhá a koukne na další :) Oblíbené postavy: Tony a Chris, Cook a Emily, Alo a Grace. Výborný komentář: CheGuevara. trailery

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Mike a Harvey, sympatičtí právníci, teda aspoň Harvey ;). Opravu povedený seriál, plný zvratů, nenávisti, zrady a spolupráce. Po skončení první řady jsem si říkala, no co asi bude v druhý, to bude pěkná nuda. Jsem opravdu překvapena, hlavně tím, že je druhá řada ještě lepší!! Závěr druhé řady byl velkolepý. Ještě bych chtěla poděkovat za titulky.

Hříšníci

Hříšníci (2011)

Sprostý, nechutný, šokující, vtipný, smutný. Britskou verzi jsem bohužel neviděla, no ale ta americká je neskutečně dobrá. Po skončení dílu jsme se nemohla dočkat dalšího. Frank a jejich matka mi strašně vadí, scény s nimi musím občas i přetočit. Můj nejoblíbenější Gallagher je Lip. Ani nemůžu spočítat, kolikrát za jeden díl, jsem z něčeho v šoku, znechucená apod. Za ten rok co se Shameless nevysílá, člověk úplně zapomene, jak geniální seriál to je.