Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Host žije líným poklidným životem. Téměř všichni obyvatelé pracují pro místní společnost, obchodující s čerstvým masem Host Tender Meal. Do města přijíždí nový zvěrolékař, který zjistí, že zvířata na místní farmě byla napadena zvláštním parazitem. To, co začalo jako malý problém pro zvířata, se však brzy mění v katastrofu pro lidstvo. Všichni bojují s časem, přírodou a vědou... (Magic Box)

(více)

Recenze (78)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Tak tento horor ztroskotal tak jako mnoho před ním a určitě i ještě mnoho za ním na netvorovi... To co bylo zde oním původcem strachu. bylo něco, co by mě ani ve snu nenapadlo. Z krávy vyleze motolice, která umí létat, lozit po stromech, skrývat se a dokonce i plavat ve vodě... ke všemu jí dokonce naroste pátěř a vy si říkáte co způsobilo tento rozruch? Jakési podivné hnojivo od místní korporace ... směšné! Zpočátku mi přišlo, že se film točí více kolem dobytka než kolem lidí... Jedním slovem katastrofa, nic víc mě nenapadá a asi ani nenapadne, protože na tento film hodlám co nejdříve zapomenout. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa tento film celkom ušiel. Má aspoň zaujímavý dej a dobrý nápad na film, len škoda, že to nebolo ešte lepšie. Niečo tomu chýbalo. Asi viac akčnosti a vážnosti. Celkom snaživý film ale neposnažil sa natoľko, aby moje hodnotenie vzrástlo. Možno ešte aj keby tie kravy zmutovali, tak by to bolo zaujímavejšie :-) . ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní ekohoror nemající čím překvapit. Dějová šablona je stále totožná už od dob Spielbergových Čelistí, CGI efekty jako z poloviny 90. let a děj ve své podstatě varující před genetickým inženýrstvím. Na malý rozpočet to však není natočeno nijak špatně a dá se říci, že na TV produkci se jedná o jisté překvapení. Takové studio Asylum nechť ani nevylézá z díry. A že nijak neoslní herecké výkony? To už tak u takových TV snímků prostě bývá. Do filmových dějin se snímek sice nikdy nezapíše, ale jako obyčejná jednoduchá hororová zábava, když už nic jiného nebude k mání, zcela postačí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na odpad to tak hrozné ještě není i když nejděsivější co na tomto filmu je je jeho obal a to, že takovéto filmy dávají jako přílohu do časopisů jako je FilMag. Čekal jsem alespoň, že nepřítel bude slizkej hnusnej larvoun a přitom to bylo cosi neidentifikovatelného placatého přisávající se na lidi a když si to tak vemu ve filmu prakticky nic nechutného nebylo a to bylo to jediné na co jsem se těšil. --- Našel jsem zajímavý parazity v trusu některé z krav... Co ten karboš? - Určitě bude dobrej ()

Martrix odpad!

všechny recenze uživatele

Zmutované motolice, příšerní herci a divné triky. To je v každém případě horor. Zatímco "hrdinové" bojovali s časem, přírodou a vědou... (oficiální text distributora), bojoval jsem já s nutkáním přepnout jinam. Jenže znáte to. Nevěříte že to vydrží být tak špatné až do konce, tak to vydržíte a ... . Nepoučitelný jako vždy. Odpad! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Springfieldu v Missouri. (Terva)

Reklama

Reklama