Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to v roce 1928 v Kentucky… Strašlivá nákaza zvaná „Bílý mor“ si vyžádala 63 000 lidských životů. Obří sanatorium mělo izolovat nakažené jedince a poskytovat zázemí děsivým experimentům, které měly jediný cíl - nalezení účinného léku. Hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Nejmasovější hrob na světě získal přezdívku „Tunel smrti“. V roce 1958 objevili lék a sanatorium zavřeli. Gigantický památník utrpení a bolesti měl usnout navěky. Jenže teď se probouzí… Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat. Každá na jiném patře, odhodlaná o samotě přežít noc na nejděsivějším místě na světě. Tohle je jejich příběh a skutečně se stal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (193)

Zl0 odpad!

všechny recenze uživatele

Ak ste náročný divák, tomuto filmu sa vyhnite. Ak nemáte radi horrory, tiež sa mu vyhnite. No ak ste niekto kto má rád horrory a vyvražďovačky a viete prižmúriť oko nad prízemnosťou, neoriginalitou, chybami v logike a pozliepaným dejom bez invencie ... aj tak sa tomu vyhnite! ..priznám sa že hodnotím a komentujem aniž by som to dopozeral, nedokázal to však nikto z nás troch čo sme si to kedysi požičali z dvd požičovne. ()

Kejt.lin odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha mohl by někdo naučit scénáristu psát, režiséra režírovat, kameramana kamerovat a střihače stříhat?!..základ k natočení filmu by měl bejt (když už to neni příběh samotný) alespoň fungující, znalý a schopný štáb...tady se zjevně vážně nezadařilo..tohleto opravdu ne vážení! ..ježiš taková kravina to je, až jsem se z toho rozčílila! ()

Reklama

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tunel smrdí, fakt. Když jsem viděl zdejší hodnocení, říkám si: "Snad to nebude tak strašné, něco positivního možná najdu." Želbohu, objevil jsem akorát epilepsii, jejíž záchvat mne při sledování přepadl, tak příšerně natočený film se jen tak nevidí. Neustálé blikání, střihy a naprosto nesmyslné záběry, jako třeba záběr na dveře, zeď, stůl a podobně, to je vážně filmové umění, které každého vyděsí (bohužel ne tím, čím by mělo). Po technické stránce je zde opravdu všechno špatně. Na druhou stranu scénárista se překonal. Vymyslet tak idiotský příběh, to chce opravdu velkou dávku talentu. Co se dělo na place, když se objevili herci, to každý pozná z hereckého obsazení, stačí si projít jejich filmografie. Málem bych zapomněl, je to podle skutečné události, stejně jako třeba Úsvit mrtvých. Fajne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Tunel smrti“ jede až na příliš jednoduché a provařené téma. Dům, kam jsou osoby zavřeny, v tomhle případě dobrovolně, se má stát jejich soukromým peklem. Tohle potřebuje prostě trochu invence, ale tvůrci filmu se do žádné nepustili a hráli jen na to, že se tohle bude líbit milovníkům gore ve filmech. Jen na to gore také trochu zapomněli a ono není skoro žádné, jen té krve je dost. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tak mne sa náhodou film páčil, ale je pravda, že môj HDD bol práve po formáte a bol to jediný film, ktorý som na ňom v tej chvíli mal a pozrieť si niečo na DVD sa mi nechcelo. :-D Chyba, to DVD by bolo fakt lepšie, nech by šlo o akýkoľvek snímok. Ani horor, ani thriller, ani komédia, ani zábava. V podstate som to ani moc nepochopil, ale podľa okolitých hodnotení asi nie som sám... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Film uvádí, že hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Ve skutečnosti šachta spojovala sanatorium s železniční tratí (ve filmu je občas slyšet projíždějící vlak) a sloužila pro účely zásobování. Když stoupla úmrtnost (odhady hovoří až o desítkách mrtvých denně) sloužila k transportu zemřelých k trati, aby lidé z okolí neviděli, jaká úmrtnost zde ve skutečnosti je. (Chufu)
  • Sanatórium Waverly Hills, Louisville v štáte Kentucky (USA) skutočne existuje. Patrí medzi najstrašidelnejšie miesta sveta. (joske88)

Reklama

Reklama