Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Seriál o magickém dobrodružství pěti dívčích čarodějek, natočený na motivy stejnojmenného světově oblíbeného komiksu. (oficiální text distributora)

Recenze (67)

ethos 

všechny recenze uživatele

Priznavam sa je to hrozne, ale tato rozpravka sa mi proste paci som zatazeni na pribehy tochto typu aj ked viem ze to nie su ziadne skvosty proste ma to bavi. Nemam rad ludi co odsudzuju tieto animaky lebo sa im nezdaju dostatocne dospele. Na druhej strane chapem ze witch nie su ziaden skvot pre mna je to nieco ako kobra 11 proste, len zabava bez posolstva bez hlbsej poenty bez skveleho scenaru proste len vcelku akcna sranda. Okrem tohu su podla mna witch celkom pekne na kreslene. Proste sa na to dobre pozera. ()

OlushQa 

všechny recenze uživatele

Už od mala jsem si kupovala Witch komiks, ten bohužel klesal postupně na kvalitě. Seriál byl naštěstí velmi dobrý, od začátku, až do konce. Postavička Blunka, byla naprosto dokonalá. Na čarodějkách Witch jsem podstatě vyrostla, proto má tento seriál ke mně zvláštní pouto :). Kde jsou ty časy, kdy jsem si přála být Cornelii, strážkyní země :). ()

Reklama

Zalost 

všechny recenze uživatele

Seriál, který byl zpopularizován oblibou u mladých dívek a tunou merchandizingu? Připouštím, přistupoval jsem k němu s předsudky. Výsledek předčil má očekávání, ačkoli o žádné veledílo se nejedná. Je tu lehce romantická zápletka, nádech osvěžujícího humoru a správně zlotřilí padouši. Některé seriály by si sice úspěch zasloužily více, ale budiž, W.I.T.C.H. na tom není nijak zle. ()

laserr 

všechny recenze uživatele

I.série: Teengerové zachraňující svět? To už tu bylu nejednou. Ale alternativní sféra(Meridian) a její prolínání s naší je poměrně dobře zvládnuté. Navíc postavy jsou poměrně realistické a děj vcelku odsejpá. 2* si to imho zaslouží. II.série: Několikanásobně lepší než I.. Toto už opravdu stojí za zhlédnutí. A ne jednou. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Poměrně podařená animace doplněná i o ponurou atmosféru. Bohužel ta tlupa čarodějek, které mají svět chránit je víc než trapná. Určitě nejde o animovanou pohádku pro nejmenší a naopak ti větší se zase takovým to brakem zahazovat nebudou... Je to tak pro náctileté holčičky, které mohou poté snít, že se někdy stanou čarodějkami.. :-) A myslím, že tento seriál byl hlavně tahem jak zblbnout malým hollkám hlavu, protožee jsem dělal v knižním skladě vím kolik ptákovin s tematikou těchto čarodějek se prodává - a je jich moře... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (18)

  • Jeden díl je tvořen ze zhruba 25 000 obrázků. (fiLLthe3DD)
  • Práce na seriálu započaly v dubnu roku 2002. Návrhy postav a zásadnější kresby vznikaly ve francouzském studiu SIP, odtud byly poslány do Číny, kde více než 180 kreslířů pracovalo na vytvoření pozadí a ostatních detailů – „kompletace“ všech obrázků a konečná výroba pak probíhala ve Francii. (fiLLthe3DD)
  • Greg Weisman, jeden z tvorcov druhej série potvrdil, že strážkyne Nerissa a Cassidy mali milenecký pomer a v čase, keď Nerissa Cassidy zabila, dokonca vážny vzťah. Keďže šlo o seriál najmä pre detského diváka, táto skutočnosť nemohla v seriáli nikdy odznieť v plnej miere, ale na konci jedenástej epizódy druhej série môžeme vidieť, ako bývalé strážkyne konfrontujú Nerissu a pýtajú sa jej, či ich v má v pláne zabiť tak ako to spravila s Cassidy a ona im s hnevom odpovie: "Vy nemáte tušenie, čo pre mňa Cassidy znamenala." (matthew.17)

Reklama

Reklama