foto

Greg Cipes

  • nar. 4.1.1980 (37 let)
    Coral Springs, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Gregory Michael Cipes (narozen 4.1.1980) je americký dabér a filmový herec, zpěvák, skladatel a profesionální surfař. Cipes se narodil v Coral Springs, manželům Robin Mrasek a Geoff Cipes.

Za svou mladou kariéru si zahrál už v řadě filmů a seriálu, ale především vystupuje jako dabér, například v seriálech Ultimate Spider-Man, Teenage Mutant Ninja Turtles nebo W.I.T.C.H.

Od osmi let je vegetarián. Má tři psy. Jeho oblíbený muzikant je reggae umělec Bob Marley.


JORDY

Herecká filmografie

Filmy

2016 DC Super Hero Girls: Hero of the Year
DC Super Hero Girls: Super Hero High
Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu
Trolland
2015 Half-Shell Heroes: Blast to the Past (TV film)
2014 America Is Still the Place
Sound Stage, The
Želvy Ninja
2013 Deep Dark Canyon
Holla II
Marvel Superhrdinové (TV film)
2012 Robot Chicken: DC Comics Special (TV film)
2011 And They're Off
Odporná hra
2009 Rychlí a zběsilí
2008 Killer Pad
Příběhy z temnoty
Zprávy TV Onion
2007 Mladí Titáni v Tokiu
Supergator
2006 Boys & Girls Guide to Getting Down, The
Divočina
Simon říká
Trhni si!
2005 Expose
Kathy T Gives Good Hoover
2004 Kruh temnoty (TV film)
Witch (TV film)
2003 Díry
Zabydleni
2002 House Blend (TV film)
2001 Chcete znát tajemství?
2000 One On One

TV seriály

2016 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
2015 DC Super Hero Girls (TV seriál)
2013 Teen Titans Go! (TV seriál)
2012 Ben 10: Omniverse (TV seriál)
Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
2011 New Teen Titans (TV seriál)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
2009 Nite Tales: The Series (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
2008 Ben 10: Alien Force (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Father of the Pride (TV seriál)
Robotí superopice v akci! (TV seriál)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápas (S04E09)
Odložené případy (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Pětka statečných (TV seriál)
Whatever Happened to Robot Jones? (TV seriál)
2001 Miami Sands (TV seriál)
Taina (TV seriál)
1999 Rocket Power (TV seriál)
Sonic Underground (TV seriál)
1998 Wami on Miami (TV seriál)
1991 Lumpíci (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace