Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli akcí nabitého thrilleru o agentovi, který uzavře se supertajnou americkou organizací dohodu, že pro ni zpět získá unesený bombardér Stealth. John Sands (S. Seagal) je speciální agent, který pracuje pro tajnou divizi americké armády. Jeho vlastní zaměstnavatel se ale nyní cítí ohrožen informacemi, které Sands získal v předchozích misích, a tak se rozhodne ho uvěznit a vymazat mu paměť. Johnovi se ze supermoderního vězení sice daří uniknout, ale brzy je znovu lapen. A s dopadením přichází i nabídka, kterou nelze odmítnout. Když se mu podaří vrátit unesený tajný bombardér zpět do amerického vzdušného prostoru, na oplátku získá ztracenou svobodu. Pokud se jeho mise nezdaří, padne Stealth do rukou zabijáckých teroristů, kteří se ho chystají použít jako nosič biologických zbraní! Sandse čeká hodně obtížný úkol. Nejdříve musí proniknout do řad nepřítele a pak svést vysoko v oblacích šílený souboj nejen o svůj holý život! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Prva polka filmu ma tak silene bavila, ze som pocas nej 25 x zivol, dalej som stihol poumyvat riady, povysavat, vyniest smeti, pozametat kotolnu a prilozit drevo do ohna. Tolko k "plne strhujucemu a akciou nabitemu fryleru" a vlastne aj k celej prvej polke filmu. Takze teraz k druhej polke Flight of Fury. Stevo zachranuje svet kdesi v Rumun ....pardon, Afganistane od atomovej katastrofy, k tomu mu pomaha 1 fajna samica a Mark Bazeley /Bourne Ultimatum 2007/. A tak sa Steven sadelnik Seagal objavi v Afganistane - to, ze je to cire Rumunsko, nezbada snad len uplny debil. Kazdy z tychto troch samozrejme musi viest co najdrsnejsiu znosku kecov a dristov, to je u Stevovych filmov pochopitelne. A stalo sa to dobrym zvykom. Scenar stal za hovno. LOL. Dejova linia tu akasi je, ale samotny Seagal uz pamatal aj lepsie casy /ach jo, kde su casy kultoveho Nica? Chcete to fakt vediet? Definitivne v prdeli. /. Nasleduje samoucelna akcia, kopa drsnych kecov, zas samoucelna akcia a zas drsne kecy. Na koniec filmu Flight of Fury sa natocili akcne sceny stylom asi -- akcia bez hlavy a paty, vsetko efektivne vybuchne - to asi malo prilakat ludi na film, neviem - par radobydrsnych dristov odznie, a na konci lietadielka vsetko efektivne zbombarduju. No a zaber na americku vlajku. Hnoj v plnej krase a nadhere. Staci uz len pricuchnut. Slaby podpriemer, ale aspon je to lepsie ako "klenoty" Patriot, Cizinec, Bestie : 19 % ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Film ignoruje základy jakékoliv ekonomiky, jinak by asi těžko únosce za letadlo v hodnotě 70 milionů dolarů mohl inkasovat 100 milionů dolarů. Tohle se velice těžko chápe. Steven Seagal hroznější než ve filmu Dnes zemřeš! Zvládl jsem během dvou dnů dva filmy se Stevenem a vím na beton že Letající zabiják by měl být jistojistě v černém hodnocení. Film bez logiky a se spoustou střílení, Steven nic neukázal. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Netypicka Seagalovka pretoze Seagal tu hra pilota a film obsahuje mnozstvo zaberov stihaciek, neviditelnych lietadiel a dalsich bazmekov. To ci su tie zabery vykradnute z inych filmov mi je jedno. Nevidel som ich. A to preto, lebo ma filmy o stihackach a leteckych subojoch nebavia. Nebavili ma ani v tomto filme. Zapletka o patrani po ukradnutom lietadle nie je velmi zaujimava a celkovo jednotlive sceny ani nedavaju prilis zmysel. Nastastie obcas sa Seagal premohne a objavi sa aj na zemi a predvedie nejake to kung-fu. Za nieco stoji klasicka Seagalovska scena, ked nejaky bezdaci prepadnu obchod a Seagal ich zlikviduje. Na stare dobre casy to nema ani nahodou, ale je to rozhodne najlepsia scena v celom filme. Okrem toho tu je este finale v ktorom Seagal zneskodni nejakych ludi, ale je to znova zostrihane tak blbo, ze vidno velkeho chuja. A to nemyslim Seagala. Seagal tu ma uz sice nadvahu, ale oproti roku 2016 vyzeral stale charizmaticky a celkom svizne. Vestu este nemal plnu sladkosti a v scene, ked Seagal striela z kalasnikova s jednou rukou som si pomyslel, ze hej, Seagal este dokaze pôsobit ako badass. Skoda, ze uz zacinal mat ten jeho neslavne slavny mam to totalne v pici vyraz a v akcii na to zacinal tiez kaslat. Cely cas som rozmyslal, ci nezvysim hodnotenie o hviezdicku. Je to sice sracka ale o triedu mensia ako jeho sucasne sracky. Ale nakoniec nechavam odpad, kedze je to vraj totalna kopirka nejakej sracky od Dudikoffa. Vykradat Dudikoffa? Jak si mohol tak hlboko klesnut? Za trest zozeries denne 10 hamburgerov a celu krabicu gumovych medvedikov na ktorych sa pomaly premenis. 1/10. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Americké armádě už byl zase odcizen neviditelný bombardér Stealth. S něčím takovým si už počínal třeba Dolph Lundgren ve snímku ´Lovec bouřek´(1999). Nyní se kolem toho motá Steven Seagal, což se při jeho tělesných proporcích nejednomu divákovi obrací oči v sloup. Od nízkorozpočtového akčního thrilleru, a obzvlášť s přítomností právě Seagala, nelze tradičně očekávat lecjaký biják. Na typickou seagalovku je tradičně použita jeho stereotypní dějová šablona. Rozdílem je pouze to že, nejde o únos někoho jeho blízkého, ale stroje a nešel sjednat pořádek sám, ale byl povolán. Vše ostatní už dlouhodobě moc dobře známe. Dějový vývoj tedy nenáročný a předvídatelný, akční scény v rámci žánru skutečně jen z nutnosti, nad kterými se moc nepřemýšlelo, Seagal v bojových scénách, kromě těch detailních, opět nepřekvapujíc zastoupen. Nad logikou chování mnohých postav nemá cenu nijak polemizovat. Ale jak řekl klasik, to je blbé, to se bude líbit. Tedy nic než ponurý videofilm inklinující k průměru. Na zaplnění televizního vysílání a  jako filmová znouzectnost dobrý. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...tentokrát jsem zaznamenal dokonce tři různé hlasy, které mluví Seagala!!!!...ale já už to přestávám považovat za chybu:)...kdo se teší na souboje, tak by měl film přetočit na posledních 15 minut., protože dřív se jich dočká pouze v náznacích, tzn. Seagal napřáhne, střich na ruku nebo nohu, padouch padá, střich na Seagala jak čumí někam jinam než má a nebo ho nevidíme vůbec, protože je snímanej od pasu ke krku anebo je to z dálky jak prase, ale my stejně víme, že to Seagal neni!!!..co se děje na konci v hangáru je podstatně lepší a je vidět, že když chce někomu nakopat, tak to neni žádnej problém, škoda že choreografie souboje s tyčí a věšákem je mizerná.... a Steven vůbec neni tlustej!!!..vypadá opravdu dobře ( fakt nekecám ), ale to je tak jediný pozitivum filmu!!!..a jelikož je film o letadýlkách, tak nám tvůrci představili několik leteckých soubojů, samozřejmě z jiných filmů nebo dokumentů, protože s rozpočtem kolem 7 mil. dolarů příliš muziky nenaděláš!!!!..s klidným svědomím můžu konstatovat, že film je lepší než Síla úderu!!! ..je to sice příšerná nuda, zejména v první polovině filmu, ale pravděpodobně se nebudete chtít zabít při sledování Seagalovo trampot:)..dávám 30%!!! P.S. a protože je to pravděpodobně poslední film pod Keuschem, tak tady máte muj žebříček: 1. Stíny minulosti-40%, 2. Flight of Fury-30%, 3. Síla úderu-15% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Pracovní názvy: Black Thunder, Enemy of the Unseen. (Stocki)
  • John Sands se měl původně jmenovat Steve Parkin. (Seag)

Reklama

Reklama