Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (179)

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Český překlad názvu filmu je chybný, protože víc než o to rande jde opravdu o to stát se zaměstnancem měsíce. Co si budeme namlovat. Ten film je jednoduchý, ale přesto jsem se u něj bavil a paradoxně s každou další minutou to bylo lepší a lepší. Prostředí supermarketu je ve filmu vcelku atraktivní prostředí, zvláště, když se v něm začnou vymýšlet blbosti jako soutěž o co nejrychlejší účtování na pokladně, vytváření klubovny mezi regály či posvátná klubovna s pitím zadarmo a televizí. Ten film je prostě nutné brát s nadhledem, v žánru střelených komedií si zaslouží 4* a taky mu je dávám. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Táto komédia je skrátka "all american". Jediné pozitívum okrem tých pár naozaj vtipných momentov je typológia postáv, pričom niektoré kreatúry fakt stoja za pozornosť...Tým nemyslím troch hlavných nesympatických predstaviteľov, kde najmä Jessica Simpson je taká dobrá herečka asi ako ja som expert v aplikovanej matematike..Ale je mi jasné, že nie hereckým umením zaujala na castingu :) ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Strašná slabota ,přiznám se, že konec mě nezajímal tak moc, že jsem přepnula na jiný film .Naprosto nesympatické obsazení, trapné vtípky - strašně mi vadila usměvavá a herecky plochá Jessica s těmi jejími odrosty, Dax Shephard s nevím-co-to-měl-na-té-hlavě hrál taky hrozně a hlavní postava Zacka je až děsivě nevýrazná.. Tohle vážně není film měsíce. ()

TheSame 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že pitomější "komedii" jsem už zas dłouho neviděl... Dětskost, špatné vtipy a celková infantilnost téhle "pohádky" mě nakonec donutila začit fandit hlavnímu záporákovi(což určitě nebyl režisérův původní plán) a naopak nenávidět hlavního hrdinu - rádobyvtipného nafoukaného kreténa Zacka... Ta jedinná hvězda je za to, že jsem si alespoň díky tomu vzpomněl na svojí dávnou historii brigádníka v podobném kolektivu supermarketu a na pár blbečků, kteří byli některým hereckým charakterům až nápadně podobni ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

No, je spousta jiných přitroublých komedií, které dokáží pobavit víc než Rande měsíce. Není to komedie vyloženě špatná (ve srovnání s jinými komediemi podobného ražení), najde se tu spousta skorogeniálních vtípků a prostředí hyper-super-mega nebo kdovíjakého marketu je všem dobře známé. Dokonce se tu oproti konkurentům neobjeví ani žádná laciná nechutnost, což je určitě plus. Ale zasmějete se tu prostě málo. Takže jak už jsem říkal - je spouspta jiných přitroublých komedií, které dokáží pobavit víc. Dva a půl ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)
  • Dane Cook (Zack) je skalným fanúšikom Bostonu Red Sox. Vo filme hrajú Super Club proti Maxi Martu bejzbal a Super Club má červené dresy (na počesť Sox) a Maxi Mart má šedé a modré (na počesť Yankees). Dvoch najtradičnejších rivalov. (Raccoon.city)
  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama