Reklama

Reklama

Bravo Girls: Všechno nebo nic

  • USA Bring It On: All or Nothing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Britney Allen je nejoblíbenější dívkou prestižní školy a také kapitánkou místních roztleskávaček a dívkou quarterbacka Brada Warnera. Nejvíc jí závidí ambiciózní Winnie Harperová, která se ji po celé roky marně snaží porazit a nahradit v čele týmu i po Bradově boku. Pak přijde těžká rána. Otec Britney přijde o práci a rodina je nucena přestěhovat se do dělnické čtvrti Crenshaw Heights. Britneyin život se změní z pohádky v noční můru. Musí předat vedení týmu Winnie, která ji rafinovaně vmanipuluje do situace, kdy musí přísahat, že než by byla roztleskávačkou jinde, raději jí nebude vůbec. V nové škole se hned první den dostane do ostrého sporu s Camille, kapitánkou místních roztleskávaček týmu Válečníků. Jenže pak se ukáže, že Britney je skvělá roztleskávačka, a Camille nutně potřebuje zaplnit místo v týmu někým zkušeným. Změna školy a snaha přizpůsobit se novému prostředí dívku pomalu odcizuje bývalým kamarádkám. Opět se dostává do sporu s Camille, když se pokusí do sestavy prosadit nové prvky. To nejtěžší však Britney čeká ve chvíli, kdy se musí rozhodnout, na kterou stranu se přidá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

dj_pepino 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám jen kvůli Hayden, která je prostě sexy, jinak je to film, který můžete pustit, vypnout zvuk a v klidu dělat něco jiného. Tímhle bych možná netrápil ani 15ti letou neteř v pubertě... Nicméně pokud jste z USA a milujete roztleskávačky, americký fotbal a je Vám + - 15 let - asi nutnost. Jinak to nestojí ani za nelegální stažení. ()

Colour odpad!

všechny recenze uživatele

"Čo ti je, prečo sa správaš ako panna?" "Ale ja som panna. Chcem, aby to prvý raz bolo výnimočné." "Ja som výnimočný." "Vieš, čo? Ak mi vydržíš byť verný do budúceho plesu, tak sa s tebou vyspím." "Ok...Ale, bejby! To sú dva mesiace! To mi nemôžeš urobiť!" Obludnosť tohto dialógu hovorí za všetko. Trápne postavy s trápnymi dialógmi trápne zahrané. A Rihanne sa divím, že sa na to dala. 5% ()

Reklama

Marina111 

všechny recenze uživatele

Júúúj, to zas bolo zábavy! Belošky vz. čierne baby z ulice... Áno, začína nám to sršať originalitou... A v takomto duchu pokračuje tento "milý" film aj ďalej... Jedna pravdepodobná situácia strieda druhú, intriguje sa, randí sa, bojuje sa, a nakoniec sa všetko na dobré obráti, len aby sa mohla správiť tá slávna americká bodka zvaná "happy end". A aby to nebola len taká tuctová priblblá zlátanina, tak sa to aj tancuje: ak teda tie umelé zostavy roztlieskavačiek možno považovať za tanec... Možno zachádzam priďaleko, ale pre mňa je to len taká americká verzia socialistickej spartakiády... Ale nech! Hlavná vec, že dievčence sa predvedú v minisukienkach. A aby bol úspech 100% zaistený, prichádza na scénu aj Rihanna... Fú, ešte šťastie, že do tejto vyslovene komerčnej záležitosti nezlánarila Solange aj sestričku Beyoncé... Skrátka; ďalší produkt vymývajúci mozgy mladým pubertiakom, na ktorom sa dá sice pousmiať, ale omnoho lepšie by ho bolo asi ignorovať. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Britney (Hayden Panettiere) je kapitánka roztleskávaček a vedle toho, že je dobře vypadající přidrzlá blondýna, má i se svým týmem nemalé ambice. Jenže všechno se zhatí, když se se svými rodiči bude muset přestěhovat na jinou školu, kde pro změnu vládne exotická Camille (Solange Knowles), shodou okolností taky kapitánka místního týmu roztleskávaček. A vzhledem k početné afroamerické komunitě se tady žije v rytmu hip hopu. Britney má rázem před sebou nové výzvy v podobě prosazení se v novém družstvu, i přes daný slib, že s roztleskáváním skončí. Bude se muset vyrovnat s rivalitou jak nových i starých kamarádek, vedle toho bude muset i prosadit originální prvky do sestavy na prestižní soutěž pořádanou zpěvačkou Rihanna, a hlavně se nezamilovat do nového objevu na škole. Jak to všechno dopadne, je nad slunce jasné, ale díky tomu, že je film natočen s nadhledem, vtipem a inovativně, je to dobrá zábava v rytmu hip hopu, Gwen Stefani nebo Avril Lavigne. Hayden Panettiere s přehledem zvládá komickou i romantickou polohu a status vymaštěné blondýny naštěstí nepotvrzuje. Na Steve Rashe je vždy spolehnutí a film zrežíroval bez chyb. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Taková fakt hodně naivní puberťácká komedie s hromadou rozleskávaček...děj je předvídatelný od počátečních titulků až po ty konečné a to není moc dobře...jediné co je na filmu hezké, je kopice právě těch pěkných holek, kterých je tu fůra. Kdybyste si to pustili bez zvuku, tak možná uděláte líp. Ušetříte se hromady blbých keců a můžete se jen kochat.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Britney (Hayden Panettiere) přichází do telocvičny na konkurz, položí svou tašku ke dveřím. Po skončení konkurzu je však její taška na lavičkách. (Sydney008)
  • Danielle Savre a mladší sestra Beyoncé Knowles Solange Knowles, které ve snímku tvárnily roztleskávačky, přispěly k soundtracku svými skladbami. (zajda404)
  • Ve filmu se dívky dorozumívají pomocí zkrazek: BFF znamená Best Friend Forever (navždy nejlepší přátelé), BFH je Bitch from Hell (zpropadená mrcha), MYOB je Mind Your Own Buisness (hleď si svého), WTF je What the Fuck (co sakra), BMA je Bite My Ass (polib mi prdel), IMYA je I´m Missing You Already (už mi chybíš), MYSM je Miss You So Much (moc mi chybíš), OMG je Oh My God (proboha), NFW je No Fucking Way (v žádném případě) a FYI je For Your Information (pro tvou informaci). (HappySmile)

Reklama

Reklama