[Stummfest2007](2.9.2007)

Krystalický český němý akční popcorn s mezinárodním obsazením. Skvělé, to musí vyjít!(21.2.2009)

Česká detektivka, nejsem si jist, jestli to byla nechtěná komedie, nebo parodie na různě dobrodružné detektivní příběhy. Hlavní hrdina sportovec(spíše akrobat) pátrá většinu filmu po unesené dívce. Příběh naprosto obyčejný jako ze stovek jiných detektivních filmů je stravitelný díky svému "vtipu" a akrobatickým kouskům hlavního hrdiny. Pár momentů je hodně směšných a nesmyslných, především scény s opancéřovaným autem. Auto takto opancéřované by nemohl žádný motor utáhnout, ani nemluvě o tom, že mu chybělo čelní sklo, tak jsem se jen podivoval,jak by takovéto vozidlo mohlo být vůbec k něčemu dobré. Toto jsou ale jen podružné detaily, u filmů tohoto druhu se nedá příliš přemýšlet.jen vypnout a nepřemýšlet, jako u běžné komerční produkce.(2.9.2007)

Aldini je nějak MOC tlustý na ty akrobatické kousky (a kombinézou to nebude), ale lítá hezky (trampolína !!!).(8.11.2008)

• HenryS.

Douglasi, skoč pro párky!! ((nebo tak nějak...))(17.11.2008)

Boží starý český akční film. Taková starorepubliková podívaná, která je díky množství akce a nadsázky (?) zábavná i po sedmdesáti letech. Obří podíl na tom ovšem má hlavní hrdina "kaskadér - božan", který nejde pro ránu daleko a má na tváři v každé situaci přilepený úsměv. První český akční hrdina, škoda že Ital:-D(7.11.2008)

Člověku se nechce věřit, že ... hrdina skáče tak vysoko.(2.11.2011)

Československo, 1929. Toto skvostné němé překvapení bych všem silně doporučila, ale nepotěším vás, protože ono není jen tak nikde k sehnání ani vidění. A tak jen doufám, že se to časem třeba změní a já budu moci sezvat přátelskou společnost a společně si tuhle legraci oslavíme sedmdesáti minutami ne ticha - ale pobaveného smíchu!(7.11.2011)