Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek Bratři Solomonovi vypráví vtipný příběh Deana a Johna Solomonových, dvou dobrosrdečných, ale společensky nemožných bratrů. Když zjistí, že posledním přáním jejich umírajícího otce je mít vnouče, vydávají se hledat někoho, s kým by si mohli pořídit dítě. Jenže mládenci, kteří strávili svá formativní léta v arktické divočině bez sebemenšího kontaktu s opačným pohlavím, postrádají jakékoli sociální dovednosti a jejich snahy dosáhnout otcovství se katastrofálně zvrtnou. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Yancl 

všechny recenze uživatele

Velice umělá komedie posazená do prostředí rodinných vztahů .. přesněji ve stylu "Jsme dva bratři a hledáme dítě - Zn. Cokoli, kdykoli a jakkoli". Střeštěnej a bláznivej film to je, ale ne v dobře zajetych kolejích. Řada fórů je ohraných nebo tak blbých, že se člověk ani nezasměje. Holt, strnulá oddychovka pro jedno použítí .. víc se od toho nedá čekat. [39%] ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Takoví novodobí Blbý a blbější. Např. při scéně, kdy jeden bratr přestěhuje tatínka do jejich bytu, hodnotí to druhý bratr přesně ve stylu, jak by to udělali v tom zmiňovaném filmu. Dobré scény byla např. když už našli jednu potenciální matku "korpulentního tvaru", která je přesně dle jejich představ a ta celá rozradostněná, že se jí také splní její sen, vběhne do cesty autobusu nebo zcela jednoduchá scéna s letadlem, které táhne za sebou nápis, jenž je v nejdůležitějším místě rozdělen:) Nu což, bavil jsem se dávám 3*. A to dokonce lepší 3*;) ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Tak tihle bratři rozumu moc nepobrali, o to větší by s nimi mohla být sranda. Je tomu tak z poloviny, protože některé gegy jsou až moc trapné, ale najdou se takové, u kterých jsem se zasmál. Příběh je teda úplně mimo mísu, ale dá se to vydržet až do konce. Jak jinak než sladkého... Zajímavosti: Nápis za letadlem byl dlouhý 1,2 kilometry a vyšel bratry na 3550 dolarů. :-) 43% ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidní humor, převyšuje nad trapností všechno, co se v tomto snímku objeví. Dva bratři, kteří žijí spolu, chtějí za každou cenu dítě, aby potěšili svého otce na smrtelné posteli. A tak začnou shánět nějakou ženu, kterou oplodní. Zpracovaný námět postrádá jakoukoliv logiku, alespoň co se humoru týče. Bratři se chovají tak stupidně, že je to spíše k pláči. Komedie, která nestojí ani za povšimnutí. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o špatný snímek, nicméně zůstal za mým očekáváním. Sice jsem nečekal nic špičkového,ale tak na 4 hvězdičkovýž film jsem se těšil. Naštěstí je tu několik vtipných momentů, díky kterým mají dva hlavní hrdinové Will Arnett a Will Forte (to jen pro info, kdyz tu nemají profil) co hrát a vás bude bavit se na ně dívat po celou dobu. Čisté 3 hvězdy. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je uvedeno, že Santa Klaus bydlí na severním pólu, v nulových souřadnicích. Zeměpisná šířka severního pólu je však 90 stupňů severní šířky a zeměpisná délka se neuvádí, neboť na severním pólu se sbíhají všechny poledníky. (rakovnik)

Reklama

Reklama