Reklama

Reklama

Three Extremes: Dumplings

  • Hongkong Jiao zi (více)

Obsahy(1)

Bohatá panička se pod dojmem ochlazení vztahu s manželem a pod tlakem neúprosného běhu událostí, pokusí zastavit a zvrátit čas. Alespoň co se jejího věku týká. Žádná cena není dost vysoká, žádný pokus marný, žádná zvrácenost dost zvrhlá, aby ji to odradilo od jejího rozhodnutí. (kagemush)

Recenze (32)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Bai Ling má hezké kozy. Bohužel jsou umělé. A tento snímek mi přišel taky takový umělý. Nechutný je dostatečně, v rámci "gore" či jak to nazvat, až moc. Horší je to se zábavností a atmosférou. Erotické scény dost trapné. Jsou mnohem lepší počiny od východních tvůrců nebo v daném žánru. Jedinou výsadou tak zůstává Bai Ling, hrát umí, a má pěkný ... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Minimálně o level výše než prostříhaná a překroucená verze z Three Extreme (fakt úplně jiný fim) -která i tak byla to nejlepší co tahle povídkárna předvedla. Nevím proč, ale funguje to přesto, že vlastně nejde o nic moc strhujícího, explicitně brutálního nebo nevídaně zvráceného.. Je to prostě "jen" parádně zahrané a zrežírované přesně a v tempu. Výsledek je jednoduše chytlavý a přestože se z toho srdcovka asi nestane, nemůžu tomu vytknout vlastně nic. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film je neskutečný v tom, jak předvádí skutečně odpudivé věci. On se tváří jako dobrý áčkový film, ale to co zde vidíte. Popravdě, ono toho není tolik, kamera rozmazává obraz, nebo zabírá z úhlů, kde není vše zřetelné, vhodně je volen střih, jenže ty zvuky, které to celé dokreslují... A samozřejmě vám dojde, co se vlastně děje. Úžasné propojení toho, že brak může být vizuálně skutečně krásný, místy až kýčovitý. Pro mě velmi překvapivý film, a i když jsem měl při jedné scéně skutečně co dělat, abych nedávil, tak tenhle zážitek stál celkově za to. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle filmek má slušnou a opravdu dusivou atmosféru. Náplň filmových knedlíčků působí nejen na chuťové buňky diváků, ale také na psychiku hlavní hrdinky. Je úžasné sledovat, jak v ní zápasí touha po mládí a totální odpor k jeho zdroji. Mohlo by to být o něco rychlejší, ale jinak nemám moc co vytknout. A tu růžovou břečku si budete pamatovat ještě dlouho :) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Bizarní, ulítlé, pikantní, nechutné, deviantní, humorné... jsem nadšený. Při sledování téhle povedené hongkongské šílenosti jsem si vzpomněl na jednu starší fámu, která se nejspíš zrodila v lehce dysfunkčním mozku diváka TV Nova a čtenáře Blesku, a která tvrdila, že do oblíbených instantních čínských nůdlových polévek jsou přidávána rozemletá sušená lidská embrya z čínských potratů... A když navíc v jedné z hlavních rolí exceluje Bai Ling, anorektická kráska s výrazem mimozemšťanky, jsou čtyři hvězdy skoro málo. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama