Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé...Bacha SPOILER JAKO PRASE!!! Ze začátku to ušlo, ovšem jakmile se začne hlavní postava poflakovat po katakombách, nastává dlouhá nezáživná nuda. A to i přesto, že herečka je přímo nádherná, inteligentní a velmi sympatická, což se u podobných filmů stává málokdy. Je to hlavně scénaristovou impotencí a neschopností vymyslet do té vaty něco, aby to byla místo nudy jízda. Navíc ta spousta nelogičností, jako např. že hromada technařů pronikne nepozorována do podzemí, nanosí si tam spoustu blbostí a dělá "tajný" mejdan s hlučností jako koncert Roling stones. Za další, když už je tam konečně to speciální komando vyčmuchá, nechá tam ležet na zemi holku, všechno pozavírá a nenechá tam nikde široko daleko jedinou hlídku? Poté co se jim tam do podzemí rozprchne nejmíň 300 lidí? No a ten konec...jo - dyk to byla všechno jenom vobyčejná prdel...ne...segra? Ty se nesměješ? Fakt? No...asi bych je zabil taky... Jinak celkově - velmi nepříjemný film. Poslední a největší nelogičnost - no schválně - vy byste do takovýho zkurvenýho děsivýho podzemí lezli na nějakej debilní mejdan? Já ani za pivo! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Hororový snímek veden v naprosté jednoduchosti, který zůstal krajně nepochopen. Tvůrci filmové série „Saw“ (2004 - 2023) tentokrát vsadili na obyčejnou lidskou přirozenost a v tom to zřejmě právě bude. Lidský strach dokáže v člověku vyvolat tak ohromnou panickou hrůzu, že vlivem psychicky ovlivněné představivosti to s dotyčným zamává víc, než je zdrávo. Příběh je koncipován tak, že divák ví a vidí to samé, co hlavní hrdinka Victoria. Stísněné podzemní katakomby ohromné kostnice, všude tma, podivné zvuky, stíny, ruch a… Žeby zabiják? Paranoia je tentokrát skutečně prezentována s velkým P a určitě by na místě Victorie nechtěl být nikdo. Kdo trpí klaustrofobií, nyktofobií, či obojí, ví své. Takže sledujeme počínání Victorie, která se ocitla v katakombách sama, kde se začnou dít děsivé věci. Opravdu ale vidí a slyší to, co si myslí? Není to nejoriginálnější, ani nejděsivější, ale svůj potenciál to i přesto má. ()

Reklama

Trešlson odpad!

všechny recenze uživatele

Málokdy hodnotím odpadem, ale tato záležitost si odpad! naprosto zaslouží. Neskutečně nelogická slátanina, kde jsem litoval každé minuty, co jsem se koukal (hodina a půl zmařeného života, kterou mi už nikdy nikdo nevrátí). Hrdinka natolik nesympatická, hysterická a tupá, že jsem každou chvíli prosil, aby ji už setli hlavu. Nechtěl bych tu vážněji spoilerovat, ale "rozuzlení" je natolik trapná záležitost a tento stupidní film jen podtrhlo. Nikdy víc bych nechtěl spatřit něco tak ... (ani nevim jak TO nazvat). ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

teda, takhle jsem se dlouho u hororu nezasmála :D většinu filmu tam jenom šílená ženská běhá tmou a ječí. Ona to po chvilce začne být docela otrava a nezbyde, než si z toho střílet. I když - ano, pár věcí mě lehce "dostalo", jenže já jsem silný strašpytel, že bych se lekla i "zajíčka na louce":) ... Nicméně, dost mě překvapil konec, za ten (a za pink) dávám jednu hvězdu, ale víckrát ať už mi to nikdo nepouští... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost ponurý horor, který vlastně ve své tmě utápí vše a má tak nějak kostrbatý příběh s finálnám twistem. Rozhodně ho neřadím mezi super horory, protože na to nemá režiséra respektive režiséry, ale v mnoha ohledech je to horor nevšední až originální a hraje zde vedle snaživé Shannyn Sossamon i zpěvačka Pink neboli vlastním jménem Alicia Moore. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama