Reklama

Reklama

Epizody(12)

Ve druhé řadě seriálu se Rock a piráti zapletou do války mezi zločineckými organizacemi a narazí na zabijáky-dvojčata. (Netflix)

Recenze (18)

fr3ak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No těch pět dám i druhý sérii, ale je to na hraně "díky" dost divnému zakončení. Když si vezmu jaká nálož tomu konci předcházela... Jinak nemám výhrad, oproti první sérii se dost přitvrdilo. Revy je pořád správná anti-hrdinka a rozmanitost nepřátel tu je vyhnaná až do extrému (ty dvojčátka sem neskutečně žral :D) ()

javaznenevim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

HODNOCENÍ DRUHÉ ŘADY - Black Lagoon se vrátil. Počet syrových, morbidních hlášek šel značně nahoru, stejně tak zábavnost téhle brutální řežby která ještě nabírá na obrátkách oproti první sérii. Rumunská dvojčata - šílená, mrazivá a až odporně skutečnost připomínající část (stačí se podívat na dětské vojáky po světě) kde není nouze o nic z toho co dělá black lagoon tak oblíbeným; Black Lagoon vs banda debilů, jakožto další část je ještě zábavnější a při přehlídce všech možných "profesionálů" se jeden nestačí divit. Přestřelka v sídle Lagoon Company patří k těm nejlepším v seriálu. A pak je tu část, o které se nemluví, část, která Black Lagoon v mnohých očích sráží hodně dolů. Rockovi retardované kecy (Proč ho sakra ještě někdo neodstřelil?), hloupá japonská husa která si hraje na Yakuzu, a do toho Genji, Revyn největší konkurent. Dlouho jsem váhal nad tím, jak tohle ohodnotit, ale jelikož jsme viděli dost detailů z Balalaičiny minulosti a navíc Revy zůstává pořád stejně šílená, rozhodl jsem se, že celkové hodnocení přeci jenom nechám na pěti hvězdičkách. ()

Reklama

ravalah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle serie je o dost lepsi nez predchozi. Skutecne sceny i ucastnici maji koule..a to i zeny, pro smrt a kulku/katanu clovek nemusi chodit daleko. Detektivni pribeh, mafianske pozadi a valky klanu. To vsechno je podano vyborne...i kdyz priste si radsi nacasuju titulky, protoze anglictina tu na me byla prilis tezka. Pri citacich Sartera a ruznych politicky ladenych konverzaci jsem mel opravdu problem pochopit, o co presne bezi. S poradnym prekladem by to bylo urcite lepsi. Zatim 8+/10, ale cekam, ze s pristim shlednutim dam vic. ()

Shaman1135 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentár k The Second Barrage, čiže epky 13-24. Po prvej sérii som sa posťažoval, že seriál síce pracuje so zaujímavým nápadom, ale netlačí na pílu tak ako by mohol. Chýbala mi hlavne absurdnosť a amorálnosť, k tomu posádka Lagoon company nemala takmer žiadnu chémiu. Našťastie, v druhej sérii sa tieto "neduhy" stratili a z Black Lagoon sa razom stala skvele našliapaná akčná jazda. Počet masochistických bláznov šiel prudko hore, strelivom sa rozhodne nešetrí, po dobrú hlášku sa nejde ďaleko. Z ústrednej partie dostala obrovský priestor Revy, jediná postava, ktorá z Lagoon Company za niečo stojí a zbytočne nebrzdí dej filozofickými rečami (zdravím Rock), zatiaľ čo zvyšok sa na scéne takmer neobjavoval. A ešte aj tá animácia išla o pár levelov nahor. Žiaľ, moje blaho trvalo len prvé dva príbehy (6 epizód). V druhej polovici sa totiž tvorcovia absolútne odklonili od toho, čo tento seriál definovalo. Dej opustil Roanapur, začalo sa pracovať s politickými hrami a hlavne, vrátil sa Rock. A v tomto momente to prestala byť zábava. Posledné dve epky sú s ohľadom na zvyšok ponúkaného materiálu utrpením, ktorému namiesto akcie a litrom krvi dominujú morálne otázky a filozofický boj dvoch šialene otravných postáv. Vo výsledku teda malé rozčarovanie, ale za tie dva spomínané príbehy (Dvojičky a Blondína s falošnými prachmi) tie 4* skrátka musím dať. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii, která chvilkama vázla, je tohle svěží vítr, plný prázdných nábojnic, vyhřezlých střev a smysluplných hovorů. Vůbec jsem po shlédnutí Second Barrage měl pocit, že šlo první sérií jen o nějakou předehru a naservírování principů, kterými se bude seriál dál ubírat. Po naprosto brutálních dílech s dvojčaty, se Rock s Revi přesouvá tam, kde by měl najít relativní klid a místo toho jej konání lidí kolem poznamená víc, než by chtěl. Oproti velkému množství názorů kolem, že by mělo být zakončení jiné, zastávám opačný názor. Nebyla to jízda, mělo to logiku! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama