Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter Morgan se zúčastní setkání spolužáků po dvaceti letech, aby se dostal na kobylku bývalé školní hvězdě. Probíhající vyšetřování hrůzostrašných rituálních vražd ho přiměje položit si pár spirituálních otázek a zauvažovat o tom, co po něm zdědil jeho syn. Debra udržuje stabilní vztah s Quinnem, osvědčí se i jako detektiv a stane se nečekaně hrdinkou. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická rozjezdovka, co představí nového záporáka, nechá pár logických lapsů při dalším menším skoku v čase a rozvine dál ty krásně prokreslené charaktery stálých postav, se kterými trávím večery už úctyhodný čtvrtrok. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U úvodní epizody šesté sezóny jsem se dost dobře bavil, tvůrcům se podařilo pěkně namixovat policejní práci na oddělení vražd, Dexterova životního koníčka a humor, o který se postaral Dexterův středoškolský sraz. Taky jsem si vzpomněl, jak mi před lety seděl v záporné roli Colin Hanks, zatím to vypadá, že se to nezměnilo. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dexter hrajúci futbal pripomína Columba cvičiaceho v posilňovni, aby sa dostal bližšie k vrahovi. Jedným z dvojice vrahov v ústrednej zápletke je Colin Hanks a táto zvláštna voľba sa ukáže ako správnou, respektíve nesprávnou asi až časom. Každopádne hady v bruchu doporučujem citlivejším divákom preskočiť, škoda, že ma nikto vopred nevaroval. No a tak nejak sa zdá, že jednou z hlavných tém série bude viera, respektíve náboženstvo. Čo zaujímavé z toho vznikne, sa tiež dozvieme neskôr... ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako katolíka ma mrzí, že si tvorcovia pre 6. sériu vybrali kresťanský fanatizmus, ako hlavnú tému, no ale taktiež viem, že prehnaná viera môže narobiť poriadny bordel, o čom sa zrejme presvedčíme. Epizódka ako celok nemá na štyri hviezdy, pretože sa v nej okrem predstavenia hlavnej dvojice záporákov nič závratné nedeje. Je to taký klasický úvodný diel, ale za Dexterov tanček a pokus o futbal si to tvorcovia zaslúžili. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama