Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie v Miami zadržela nebezpečného vraha, ale soudce ho nechal jít a Deb je na tom zle. Aby své sestře pomohl, vstupuje Dexter do nebezpečné hry na kočku a myš, zatímco ukrajinský gang stále prahne po pomstě. (HBO Europe)

Recenze (3)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli se dá fakticky rychle platonicky zamilovat do nějaké herečky, mně se to právě povedlo u Yvonne Strahovski. Bez debat nejhezčí ženská postava v dějinách ne zrovna krátkého seriálu. Jsem tak omámen, že není třeba dávat těch 5 hvězd za cokoli jiného. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa asi rozhodli, že každá epizóda siedmej série bude lepšia ako tá predchádzajúca a prichystali nám súboj Dexter verzus býk so sekerou v krásne nainštalovanom bludisku. Ale ten je iba jedným z vrcholov dielu, v ktorom je vrcholom vlastne každá scéna a ako sme si už zvykli, všetko tromfne tá posledná, tentokrát s pohľadom na trochu toho dymu vychádzajúceho z komína krematória. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé jsem šel v sedmé sezóně s hodnocením pod pět hvězdiček, protože na mě epizoda nezanechala tak silný dojem jako předchozí díly. Hlavně mě zklamalo rozuzlení případu Raye Speltzera, po tom postupném vývoji jsem očekával něco propracovanějšího. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama