Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter vyšetřuje vraždu, která má nečekaného pachatele. Mezitím zažije doktorka Vogelová šok, když se u ní objeví osoba z dávné minulosti... (TV Prima)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, že by se v deváté epizodě nevyskytly zajímavé momenty, ale v tom je právě tem problém. Byly to jen momenty, jinak mě příběh dílu ničím příliš nezaujal, navíc mě stále víc štve, že je celá osmá řada postavená na nových postavách, které byly navíc dosazeny do děje dost pofiderním způsobem. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Debra by se k policii vrátila. Ale s ohledem na to, že zabila kapitánku policie, kryje bratra sériového vraha, který pracuje na stejném oddělení, bydlí s další sériovou vražedkyní a pátrá po dalším sériovém vrahovi, o kterého už se mezitím postaral Dexter, tak má trochu pochybnosti, zda by byla úplně nejideálnější ochránkyní zákona. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda prináša tie najdôležitejšie zvraty a karty sú viac menej odkryté. Čo mimochodom pre sériu na prelome tretej a štvrtej štvrtiny je v úplne poriadku. Ešte väčšiu radosť ale spôsobujú čiernohumorné momenty. Hanna varí pre Debru a tá si pochvaluje jej kulinárske schopnosti. Chápem, že seriál si Dexterovou citovou zaangažovanosťou rozhneval mnohých fanúšikov, ale cynici sú v skutočnosti oni, pretože Dexterovi skrátka nedoprajú... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono by dění k úplnému konci seriálu nebylo zas až tak špatné, všechno se ale vydala domrvit naprosto zbytečná postava doktorky Vogelové, u níž jsem si hned od začátku přál rychlý konec. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Datum narození v pase Hanny McKay (Yvonne Strahovski) je 30. července 1982. Stejné jako u její herecké představitelky. (mottty)

Reklama

Reklama