Elvis Presley: Blue Hawaii
Komedie / Muzikál
USA, 1961, 102 min
Norman TaurogHrají:
Elvis Presley, Angela Lansbury, Richard Reeves, Red WestObsah
Píše se rok 1961. V zahradách předměstských domů rostou protiatomové kryty. Ken se dává dohromady s Barbie. Roger Maris má na kontě 61 home runů. Elvis Presley je v ráji v roli bývalého vojáka, který se vrací domů na Hawai. Jeho matka (Angela Lansbury) čeká, že její syn začne budovat kariéru, ale Elvis si raději oblékne havajskou košili než bílý límec, a tak přijme místo turistického průvodce. A má štěstí: jeho prvními zákazníky je skupinka pohledných dívek. Elvis, krásná příroda, ještě krásnější dívky a "rock-a-hula" písně – to je ráj! (oficiální text distributora)
║Rozpočet $2miliónov║Tržby USA $10,440,453║Tržby Celosvetovo $-║(22.3.2009)
Folpa
Havaj, skvělé písničky v podání Elvise a ze všecho nejlepší krásná Joan Blackman.(1.8.2011)
nascendi
K znesiteľnosti filmu prispieva Havaj a dobré piesne.(28.9.2009)
DeLaMorte
Elvis se vrací po dvou letech z vojny a nechce se mu pracovat v rodinné firmě a tak si najde práci jako průvodce po Hawaii.Filmem nás provází skvělé písničky a roztančené pláže.Matku Elvise v tomto snímku zahrála Jessica Fletcherová ,kterou známe z kriminálního seriálu To je vražda,napsala.Uvolňující film ,který mě pobavil.(2.3.2008)
Bonniesgun
No tak jo, dobře. Já opravdu vím, že je to jen bezduchá srajda s Elvisem v hlavní roli, švihlýma šedesátkovýma písničkama, pinup holkama s květy ve vlasech, která se odehrává na hawajský pláži. Jenže o to právě jde! Vždyť tam hraje Elvis, zpívá šedesátkový písničky, randí s pinup girl, co nosí ibišek ve vlasech a celý se to odehrává na Hawaji! A upřímně řečeno - potřebujeme k životu něco víc???(11.2.2011)
lucascus
Slunce, písek, pláže, pohodička a Elvis. Příběh nic moc...ale přesto to je taková letní oddychovka...(2.7.2010)