Reklama

Reklama

Toxické děti

  • USA The Children (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká se, že děti jsou naše budoucnost. V tom případě je pekelně temná. Poklidné novoanglické městečko Ravensback se probouzí do noční můry. Autobus plný školáků bez vysvětlení zmizel. Ale to není důvod, proč je šerif Hart tak znepokojený. Hlavní problém je v tom, že se děcka vrátila – plná nenávisti, zášti a vražedných myšlenek. Jejich smrtonosné sevření brzy poznají kamarádi, tatínek i milující maminka. Chcete být radioaktivní obětí od ravensbackých školáků i vy? Máte ideální příležitost... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Béčko, ktoré sa svojou stavbou nelíši od tuctov ostatných svojich príbuzných. S tou výnimkou, že je krotkejší a o dosť nudnejší. Gore ( okrem masiek ) je zbytočné spomínať, napätie takmer nulové a atmosféra sa vyplaví na povrch len v náznakoch. A všetko to ešte doráža záver, ktorý sa logicky dá čakať, ale paradoxne práve proti logike ide. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Vidět to dřív, na jednom z těch technicky ohavně zpracovaných dvd od Řitky, asi bych to taky odepsal, stejně jako většina místních uživatelů. Ale teď jsem to zkoukl v HD, a viděl jsem rozkošný béčko z amerického maloměsta, které jako by vypadlo z kingovských adaptací. Ten feeling přelomu sedmdesátých a osmdesátých let je tady téměř fyzicky hmatatelný. Navíc tohle je ta pravá Amerika, tak jak jsem ji měl rád, z níž mně jako totalitnímu děcku padala brada dolů. Nádherný obrovský káry, správňáckej šerif, úžasná dinner- restaurace, a velká, širá "Amerika" kam se podíváš. Oproti současným sterilním podívaným, které jsou pečlivě ošetřené, aby náhodou někoho neurazily, a z kterých sálá korektnost, propaganda a umělost na sto honů, byla tohle živá voda na mou strádající dušičku. Navíc se film nebojí přitlačit na pilu v nakládáním s dětma, a to se vždycky počítá. Jen není dobré si film jakkoliv spojovat s Tromou, ti ten film jen distribuovali, a pokud někdo čeká nějakou Troma šílenost, bude šeredně zklamanej. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem do čeho jdu. Už jsem ten film kdysi viděl. Mám dokonce i za to, že tenhle film mám někde na levným dvd z trafiky a kdyby se mi chtělo pohledat(což se mi nechce) tak ho najdu. Ale jelikož jsem zde film neměl ohodnocenej tak jsem si dal repete. Toxické dětičky natahujou ručičky. Objetí dojemné bývá ale smrtelné. 3hvězdy ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Nebudu předstírat, že jsem byl strašně zklamanej, když největší kočka ve filmu umřela dřív, než se stačila vyspat se svým přítelem, pomáhajícím šerifovi. Co taky čekat od filmu, kterej TROMA jen distribuovala, že? Zápletka je možná ještě stupidnější než je u TROMy zvykem a Toxické děti nejsou ani trochu úchylný. Typicky tromácká je snad jen úvodní scéna s opraváři elektrárny. Zbytek je hororovej a prakticky bez humoru. Má ale místy opravdu děsivou atmosféru s pár parádními lekačkami (pes, nemocné dítě…). Určitě tomu hodně pomohla i hitchcockovská hudba a inspirace Romerovými klátivými zombíky. Úsměvy dětí jsou naprosto ďábelské a konec příjemně překvapil. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč to vůbec točili. Byli to vůbec lidé? Sám nevím. Prachbídný scénář se zde mísí s mizernými výkony herců. Nudná atmosféra uspává a diváci musí "vydat" ze sebe mnoho sil, aby snímek dokoukali do konce. Mě se to podařilo. Už to nikdy vidět nechci. DVD jsem doufám ztratil. Ještě přemýšlím, jestli nedám odpad. Ale ne, budu milosrdný a ponechávám jednu hvězdu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední film, v kterém si zahrála herečka Shannon Bolinová. (Pumiiix)
  • Řev, který vydávají posedlé děti při umírání, je namixován ze zvuku koček v říji. (Fenk)

Reklama

Reklama