Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

TORTERAjirka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších cestopisů vůbec. Tahle reality show je plná adrenalinu, zábavy a místo nekonečného řešení vzájemných vztahů se soustředí na úkoly a samotný závod. Musím pochválit zejména práci se střihem a kamerou. Po čase se sice stává soutěž lehce repetetivní a bylo by fajn, kdyby se trošku více míchalo s mechanikami speciálních stanovišť. Jediné co mi trošku vadí je snaha CBS udržet soutěž napínavou očividným šrocováním v letadlech a v kritických uzlech. Bylo by fajn, kdyby to vymysleli více kreativně. Ale i přes to se jedná o velmi solidní podívanou, která dává smysl. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Amazing race je další alternativa k Survivoru, ale Survivor nepřekoná. Bohužel co tento závod nejvíc shazuje jsou někteří soutěžící, kde mě unavovalo jejich neustálé stěžování, nadávání a sesypávání. Vítězům první série jsem fandil už od začátku, takže s vítězi jsem spokojen. Nejotravnější pár byl tým Kvído, kteří měli neskutečné štěstí po celou dobu, snažili se držet v soutěži zuby nehty i přes podrazy vůči dalším týmům. Dělalo se mi z nich špatně. Jinak týmy co doběhli do cíle jako druzí a čtvrtí byli taky fajn, takže v závěru soutěže to byla docela dobrá podívaná. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Reality show mě bavily, když byly nové. A to ještě především z hlediska psychologie než čehokoli jiného. Amazing Race má zase tu výhodu, že se člověk podívá na hodně zajímavá místa na Planetě. Jinak ale není příliš o co stát. Jako letargická zábava je to dobré, ale že bych si to pustil, protože chci, to vážně ne. 55% ()

darm 

všechny recenze uživatele

Masakr prostě, nejlepší reality show! Je to jízda, napínavá a nervydrásající a o slovech jako Detour, Roadblock nebo Pit Stop už se člověku začíná i zdát... Osobně mně zaujala i spousta zajímavých míst a jsou v tom emoce a to je to hlavní :) --- S1 - 90% - Abych nespoileroval, povedená série na rozjezd, člověk si najde týmy co má rád a já osobně jsem si tedy našel i hlavní záporáky a jakmile je komu fandit, tak se do toho člověk vžije ještě víc... Situace kdy už si lidé myslí, že jsou vyřazeni a je jim oznámeno že nejsou, ta radost... To je nádhera prostě, po tom všem co si tam prožili... --- S2 - 90% - Celou sérii jsem neměl vyloženě svého favorita, ale nervydrásající a emotivní konec série vytáhl tuhle sérii na srovnatelnou výbornou úroveň.. A nezapomenutelná hláška - "I'm not a miner! Yes, I know you are not, you are an idiot!" --- S3 - 95% - Uff... Nervy, emoce, zvraty, všechno, aaaaa... Celá série mazec, tahle reality show se asi nedá nemilovat... --- S4 - 85% - Co se týče těch klasických věcí jako trasa, úkoly, napětí atd. bylo zase všechno parádní... Ale fakt, že všechny týmy, kterým jsem to přál vypadly v prvních dvou třetinách trasy a týmy, kterým jsem to už od první třetiny trasy nepřál se dostaly až tam, kam se dostaly... To se prostě na hodnocení projevit musí :) --- S5 - 95% - Nooo.. Zatím jedna z nejpovedenějších sérii, tentokrát se mi asi nejvíc líbil výběr týmů, rychle jsem si je zapamatoval a bylo jich tam hodně sympatických... No a v téhle sérii toho hráči snad nejvíc nacestovali a byly tady jedny z nejtěžších úkolů, co se zatím v Amazing Race vyskytly.. Kaviár - zatím asi nejbrutálnější Roadblock... A i když nakonec nevyhráli mí úplní favoriti, tak to bylo zase tak pěkně dojemný jako vždycky... --- S6 - 90% - Další parádní série... Bohužel už je to dlouho, co jsem jí viděl, tak si nezvpomínám na podrobnosti, ale AR snad nikdy nezklame... --- S7 - 100% - Tak sedmá série... Nemám slov! Asi opravdu nejlepší dosavadní cesta okolo světa. Výběr týmů naprosto úžasný, člověk měl hned záporáky i oblíbené... Těch zvratů.. A ten konec! Nemám slov, dokonalost. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

2. řada - Moje první řada a nová závislost. Díky Cinemě každodenní dávka adrenalinu i emocí. Páry byly vesměs sympatické (Oz a Danny, Blake a Paige), největší protivci byli Will a Tara. Celou dobu jsem držela palce Ozzymu s Dannym. Chachacha boys byli neskutečně v pohodě a moc bych je chtěla za kamarády... :)) Drama ve finále bylo super! // 3. řada Zatím oba mé oblíbené týmy vypadly na čtvrtém místě. V téhle sérii bylo málo opravdových sympaťáků, zato s hysterkami a protivnými mrchami se roztrhl pytel. Lituju chudáka Zacka, protože to, co předváděla v posledních etapách Flo, bylo na facku. Finále bylo neuvěřitelně napínavé a překvapivé! Sympatičtí byli D&D a bratři vajíčka, aneb Ken a Gerard). 4. řada Nejslabší série s žádným opravdu sympatickým týmem. Až ke konci se mi trochu zalíbili Jeff a David, ovšem ti neměli šanci vyhrát. Nejlepší byli Kelly a John, ti to zvládali dost dobře. Celkově ovšem zklamání, i co se lokací týče. Jako Evropanku mě zrovna Evropa 2x nebere.... :) 5. řada Skvělá řada, plná napětí a emocí. Zajímavé týmy. Favoriti byli jasně Colin&Christie. Colin možná byl nervák, ale fakt těžce makali a byli prostě nejlepší. Škoda, že si nezopakovali účast v All-Star sezóně, ale Christiino těhotenství bylo holt přednější :)) 6. řada: Velmi zajímavý cast velmi zajímavé týmy. Od začátku otravní Jonathan a Victorie, z nichž ani jeden nebyl o moc lepší než ten druhý. (Jen Jonathan víc řval). Příšerní Adam s Rebeccou, kteří ale měli velmi zábavné slovní výměny (a děsivé culíčky na hlavě v případě Adama). Tentokrát byli moji favoriti Freddy a Kendra :) 7. řada Konečně sympatický holčičí tým (Debbie a Bianca), pořádní závodníci přes mrtvoly (Rob a Amber), typický americký pár (královna krásy a voják Kelly a Ron). Fajn řada, ale nic speciálního. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Derek a Drew se stali první dvojicí v historii, která i přesto, že dorazila na 11. místě, nebyla vyloučena. (KucC)
  • První sezona se točila 39 dní, ostatní pak už jen 3-4 týdny. (KucC)
  • Colin a Christie z páté sezony se měly objevit v 11. sezoně, tzv All Stars Edition. Nakonec se tak však nestalo, protože Christie otěhotněla. (KucC)

Reklama

Reklama