Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

casef 

všechny recenze uživatele

Výborný námět. Závodit po celým světě, plnit úkoly, poznat, jak to chodí jinde a pokud jste opravdu dobří, přisbůsobivý, rozhodní a máte i potřebný kousek štěstí, můžete vyhrát 1000000$. Každý, kdo to někdy sledoval, by si to chtěl zkusit a zažít. Ze začátku každé serie, je to vždy trochu zmatek, než se zorientujete, kdo je kdo a kdo ke komu patří, ale velmi brzy si najdete své favority a držíte jim palce, aby chytli správného řidiče taxíku a vyhráli zasloužený mega. Musim ještě zmínit moderátora nebo lépe řečeno průvodce Phila Keoghana, který k této reality-show přirostl a pasuje sem jak zadek na hrnec. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem australskou verzy pořadu, ale nemyslím, že se výrazně neliší od US. Jak už je zde napsáno, můžeme jen litovat, že pořad těchto rozměrů si české televize nemohou dovolit, neb sledovanost by jim náklady nevrátila. V podstatě jde o to, že týmy dvou lidí cestují z místa na místo, v rámci jednoho státu nebo i napříč kontinenty, kde plní snadné i velmi těžké úkoly. Zásadním úkolem je však orientace v cizí zemi a štěstí. V australské verzy bylo úkolů na štěstí několik, hlavně v závěru pořadu to považuji za vyloženě nefér část, která kazí jinak úžasnou soutěž. Soutěž mají šanci vyhrát fyzicky a psychicky odolní jedinci, kteří ideálně trochu sportují a nechovají se k soupeřům jako svině, neb ti jim to velmi snadno vrátí prodloužením trasy. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Kdo si chce zkurvit doposud spokojený vztah se svou matkou/ženou/mužem/bratrem/sestrou/kamarádem/hýžďovým obemykačem kladélka, nechť se směle nahlásí k účasti. Roztěkaná režie ho pak předloží divákovi, jak šťouchá klacíkem do sloního trusu, metelí okolo Kremlu se samovarem na hlavě, ve Vatikánu hází kroužky na sochy svatých, přesvědčuje neexplozivního arabáče k bezplatnému zapůjčení dromedára, kýve se ve druhé třídě ve snaze popostrčit opožděné éro k cíli, chrápe na zemi před freeshopem a nebo si drhne chrup nad šlapkami na tureckém hajzlíku. Za relativní kvalitu v kontrastu k naprosté většině ostatních pseudoreálných šou bohorovně upouštím tři. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

2. řada - Moje první řada a nová závislost. Díky Cinemě každodenní dávka adrenalinu i emocí. Páry byly vesměs sympatické (Oz a Danny, Blake a Paige), největší protivci byli Will a Tara. Celou dobu jsem držela palce Ozzymu s Dannym. Chachacha boys byli neskutečně v pohodě a moc bych je chtěla za kamarády... :)) Drama ve finále bylo super! // 3. řada Zatím oba mé oblíbené týmy vypadly na čtvrtém místě. V téhle sérii bylo málo opravdových sympaťáků, zato s hysterkami a protivnými mrchami se roztrhl pytel. Lituju chudáka Zacka, protože to, co předváděla v posledních etapách Flo, bylo na facku. Finále bylo neuvěřitelně napínavé a překvapivé! Sympatičtí byli D&D a bratři vajíčka, aneb Ken a Gerard). 4. řada Nejslabší série s žádným opravdu sympatickým týmem. Až ke konci se mi trochu zalíbili Jeff a David, ovšem ti neměli šanci vyhrát. Nejlepší byli Kelly a John, ti to zvládali dost dobře. Celkově ovšem zklamání, i co se lokací týče. Jako Evropanku mě zrovna Evropa 2x nebere.... :) 5. řada Skvělá řada, plná napětí a emocí. Zajímavé týmy. Favoriti byli jasně Colin&Christie. Colin možná byl nervák, ale fakt těžce makali a byli prostě nejlepší. Škoda, že si nezopakovali účast v All-Star sezóně, ale Christiino těhotenství bylo holt přednější :)) 6. řada: Velmi zajímavý cast velmi zajímavé týmy. Od začátku otravní Jonathan a Victorie, z nichž ani jeden nebyl o moc lepší než ten druhý. (Jen Jonathan víc řval). Příšerní Adam s Rebeccou, kteří ale měli velmi zábavné slovní výměny (a děsivé culíčky na hlavě v případě Adama). Tentokrát byli moji favoriti Freddy a Kendra :) 7. řada Konečně sympatický holčičí tým (Debbie a Bianca), pořádní závodníci přes mrtvoly (Rob a Amber), typický americký pár (královna krásy a voják Kelly a Ron). Fajn řada, ale nic speciálního. ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

pro me nejlepsi realtiy show, kde vitezove si opravdu ten milion USD zaslouzi..tydny cestovani okolo sveta, kde rozhoduji vteriny..kazdy druhy den v jine zemi..perfektne poskladane ruznorode tymy. Samotne provedeni poradu je vyborne, od uvodniho intra po nekolik gradaci v dile..skvela prace strihacu kdy si opravdu neni divak do posledni vteriny jist jak to dopadne az po vzdy zajimavy vyber zemi a ukolu. Ja tento porad osobne beru i jako netradicni cestopis, protoze kazda zeme, kazde mesto, kazka mistni zajimavost je ve strucnosti predstavena. S1--- je videt ze je to rozjezd, takze jeste je co zlepsovat..vubec ne dramaticky finish, kdy divak uz vi kdo vyhrall-prohral, nejasne pozice soutezicich behem zavodu atd, vyzdvihnul bych ale moc zajimave obsazeni, kde po par dilech jsem se uz plne soustredil jen na ne a ne na nedostatky:)80% S2--- bohuzel zatim nejhorsi sezona, nedostatky z minuleho dilu pretvrvavaji, pak pro me nepochopitelne opakovani zemi ktere se jeli minulou sezonu a hlavne to co dela reality soutez soutezi..ztotozneni se se soutezicimi..zde byla banda totoznych nezajimavych paru, takze se mi poprve stalo pri teto soutezi kdy jsem trpel:( 50% S3 --viditelna zmena k lepsimu, at uz v obsazeni a hlavne take v mnou vycitanych chybach v predeslych dilech..jen porad jeste zamrzi relativne snadne ziskani Fast Forwardu 85% S4 --- videno az od predposledniho dilu, hned me to zaujalo:) S5 --- 95 % hned druha nejlepsi serie, procestovany cely svet krizem krazem a navic zvitezili mi favoriti:) S6 --- 80 % prumerna serie, stale ale velky nadprumer v ramci zanru S7 --- 100 % nejlepsi dosavadni serie..hlavni zaporaci z trosecnika Rob a Amber, zajimave pojeti zemi, nejvice vyhecovane momenty a nejzajimavejsi final episode S8 ---nevidel S9 --- 90 % v teto serii asi dosavadni nejttezsi ukol S10 --85 % tady me prislo ze jako by Tvurci preslapovali na miste, pro me relativne uspechane finale S11 --- 95 % all star ..nejzajimavejsi tymu dosavadnich seasons..bohuzel pro me ty nejzajimavejsi tymy vypadli do prvni poloviny..ale presto v tomto poradu i kdyz osobne uz nikomu nefandite tak Vas to strhne dal:) S12 --- 90 % opet skoro za vybornou:)S13 je videt, ze si produkcni tym bere to nejlepsi z minulych dilu,opet moji favorite padli brzo a opet to ale bylo napinave do konce 90%S14 - konecne zase vyhrali moji favoriti:)a napr Rumunsko awesome:)80%S15 z pocatku hodne stejnorodych dvojic, ale pak se to vyselektovalo k tomu nejlepsimu..a ..konecne Praha to ji mto trvalo:)90%kovbojove byli super, plus celkem dobre lokace 90%soucasna rada - super tymy, fakt sympazicti, ale lokace naopak nic moc..:(zatim 85% ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Tian an Jaree dokázali jako druhý a poslední tým přejít do dalšího závodu i přesto, že skončili na 11. místě. (KucC)
  • Ryan W. Ferguson ze 33. série seděl neprávem 10 let ve vězení, dokud se nezjistilo, že je nevinný. (Zix.)
  • Většina závodu v druhé sezóně byla na jižní polokouli. (KucC)

Reklama

Reklama