Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abe Dale (Nathan Fillion) má dobrou práci a milující rodinu. Jednoho dne je však před jeho očima rodina zavražděna mužem jménem Henry Caine (Craig Fairbrass). Z výčitek, že se mu nepodařilo své blízké zachránit, se pokusí o sebevraždu. Upadne do klinické smrti, ale přežije. Najednou rozeznává lidi, kteří jsou blízko smrti. Zachrání mnoho životů, ale pozná, že za každého zachráněného se nyní stává odpovědným. Pomalu začíná rozumět vyvraždění své rodiny a svým novým schopnostem, což ho žene na apokalyptickou cestu do pekla, z kterého není úniku. Zajímavost: V Americe zažije každý den průměrně 774 lidí klinickou smrt. 80% lidí uvádí, že vidělo oslnivé bílé světlo předtím než se vrátilo zpět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že první půlhodina vypadá zajímavě a originálně, ovšem poté se film zvrhne v kýčovitý nesmysl plný stupidních výmyslů, který se marně snaží živit na vcelku zajímavé jedničce. S přihlédnutím oka 35%. P. S.: Hledali byste ve filmu zde zmíněného Coryho Monteitha, věřte, že se ve filmu mihne asi tak na jednu/dvě vteřiny... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že pokračování se vydá cestou satanského hororu. Možná i proto jsem byl mile překvapen a spokojen. Netuctová duchařina má blízko k sérii Nezvratný osud, jen zahráněné před smrtí nehledá Smrt, ale Ďábel. Ten s má s nimi třetí den po jejich zachránění své plány. Zpočátku se sice hlavní postava příliš motá mezi světy skutečnosti, snů, mrtvých a halucinací, nakonec se ale příběh pěkně rozjede a mílovými kroky směřuje ke šťastnému konci. Jedna z nejhezčích scén je asi ta s piánem... ()

Reklama

wray 

všechny recenze uživatele

prvu cast som nevidel, tak (mozno aj nastastie) nemozem porovnavat, avsak ak porovnam s inymi mystery filmami je to taky priemer (a bohuzial - vacsina dnesnych mystery je len priemer :/) Chudak hlavna postava - je to proste kapitan z Firefly a ta uloha mu prischla, takze aj vo White Noise bol pre mna jednoducho neuveritelny (v zmysle - neveril som tomu). Dejovo - dobre cosi tam bolo aj zaujimave, ale potom sa to stejne nejak zvrhlo len do takeho obycajneho skoro az nudneho filmu. Jednoducho - cele ma to nepresvedcilo. Stale je to vsak v podstate zaujimavy film, a snad si najde svojich priaznivcov. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl. Zpočátku to vypadalo na průměrnou podívanou, ale postupně to dostávalo ten správný "drive". Čím to bylo přesně nedokážu říct. Atmosféra začínala být vteřinu od vteřiny zajímavější. Možná za to mohl i klasicky dobře hrající Nathan Fillion nebo celková uvěřitelnost, když to hodně ndsadím. Hlavní herci hráli pravdu dobře. Pro mne je to rozhodně milé překvapení. Málokterý mysteriózní thriller mne takhle dostane. Možná hodnotím moc subjektivně, ale na 3 hvězdy mi to připadá málo. Musíte vidět, abyste pochopili. Kdo má rád Nezvratný osud nebo Osudový dotek, mohlo by se mu to určitě líbit. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Super obsazení plné výborných seriálových herců by mohlo značit kvalitní film. Leč druhý díl Hlasu smrti kvalitním filmem není. Je to čistokrevné béčko, které má s původním filmem společného pramálo. Nápad je to dobrý, pár scén dokáže vyděsit (lekačky jsou ale tak trochu násilně nacpány do filmu, většinou jde o různé děsivé xichty), ale oproti jedničce tomu chybí punc jakési uvěřitelnosti. S EVP to má společného minimum, příběh je patlaninou všeho možného a nádech tajemna rozhodně není takový, jaký bych býval chtěl. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Z rozpočtu 10 000 000 amerických dolarů se do roku 2008 tvůrcům podařilo vydělat jen 8 milionů. (Terva)
  • Film soutěžil o cenu Saturn v kategorii nejlepší DVD vydání. (Terva)
  • V čase 21:12 je vidět na zdi plakát k filmu Věc (1982). (Korbitch)

Reklama

Reklama