Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Ethan Learner veze rodinu z koncertu, a když zastaví u benzinové pumpy na Reservation Road, jeho syna srazí a usmrtí auto řízené rozvedeným právníkem Dwightem Arnem. Ten veze svého syna z baseballového zápasu. Arno z místa nehody ujede. Tragédie zasáhne oba muže stejnou silou. Ethan, jehož manželství prochází krizí, není schopen přijmout synovu smrt, bere vyšetřování do vlastních rukou a rozhodne se najmout právníka. Dwight má trýznivé výčitky svědomí a enormní strach, že mu jeho bývalá žena zakáže kontakt s vlastním synem, mu nedovolí přiznat se. Souhrou neuvěřitelných náhod se Dwight stane Ethanovým právníkem. Teď už je jen otázkou času, kdy se pravda dostane na povrch! (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (139)

Triple H 

všechny recenze uživatele

Vykonštruovaná, umelá blbina, ktorú som nevládal dopozerať. Keď Ruffalo vošiel do práce a tam ho ako nový klient čakal práve Phoenix, povedal som si, že stačilo. Z toho čo som vidiel ma práve Phoenix na moje sklamanie veľmi neuchvátil, Ruffalo taktiež. Nad vodou sa to zubami nechtami snažila držať vynikajúca Jennifer Connelly - ale bola v tom boji osamotená a nemohla tak ani pri najlepšej snahe film zachrániť. Dve z rešpektu k zúčastneným a pre pocit, že keby som to dopozeral, asi by sa to k takémuto hodnoteniu dokodrcalo. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Fuck you, ČSFD. Film Hotel Rwanda som síce ešte nevidel, ale odpísať dobrý film - myslím tým Reservation Road - len preto, že nie je tak dobrý ako predchádzajúce dielo jeho režiséra mi pripadá dosť namyslené. Reservation Road má všetko, čo by dobrý film mať mal - nadpriemerné herecké výkony, fajn hudbu, peknú kameru a tiež primeranú minutáž. Jediné, čo by som snímku vytkol je prekombinovanosť scenára, v ktorom sú postavy prepojené trošku viac ako by bolo zdravé a uveriteľné. Trochu silnejšie emócie a udelil by som možno aj plné hodnotenie, takto sú to absolútne zaslúžené štyri hviezdičky. Vraj 64%, pche... ()

Reklama

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je naprostá emocionální bomba. Těžký a náročný příběh je vykreslený zcela přirozeně a lidsky, tak, že se dotkne vašeho svědomí. Celý příběh se točí kolem motivu viny a musím říct, že jeho zpracování je mistrovské. Připravte se však na to, že film dřív či později opravdu přivede k pláči, tísni nebo lehké úzkosti nebo depresi. Hlavní protagonisté předvádí skvělé výkony, díky kterým se na jejich postavy divák napojí zcela plynule a pak tak spolu trpí a trpí... až do konce. Který mě vyrazil dech. Tleskám! ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nebylo moc autentický. Mark Ruffalo je stižený syndromem-vrchní-prchni, jak jsem si pracovně pojmenoval situaci, kdy se hrdina zavrtává hlouběji a hlouběji do sraček, přičemž tvůrci nenehávají diváky na pochybách, že si to, ať je to cokoliv, nakonec odskáče. Reservation Road vyjma tohoto nepříjemného pocitu, servírovaného víc Ruffalem než režisérem tak, že zmučeného otce a matku, jeho protivníky v podání Phoenixe a Conelly, ani nevnímáte, nenabízí. Zbytek obnáší řeči o andílcích, světlušky, nechtěně absurdní situace, slzavé údolí a poněkud povrchní úvahy o spravedlnosti, božích mlýnech, dělbě bolesti mezi pachatele a poškozeného, nezbytnosti nechat věcem volný průběh a tak - prostě voda na mlýn cynikův. Trochu škoda. ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl nepředstavitelně nudné stopáže. Asi tak bych shrnul dohromady tuhle nicnevzbuzující tragickou nicku. Smutný příběh, který podlemě do filmu vůbec nepatří, protože diváka nijak nezaujme a pak si jen vyčítá, že je nelidský, když ho emocionálně nepostihuje zabití 10letého chlpce při autonehodě. Hvězda že jsem neusnul. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Connecticut, ktorý leží na severovýchode USA v oblasti Nové Anglicko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama