Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec, pan Vohnout, je doma považován za idiota a bačkoru. Venku je ale zabiják, který střílí gangstery, aniž by o tom rodina měla nejmenší tušení... Příběh tvoří tři linie vyprávění, které se vzájemně doplňují, prolínají a končí o Štědrovečerní večeři. Tato provokativní komedie je určená nejen příznivcům černého humoru. Do všech rolí byli obsazeni skvělí herci, jako například Ondřej Vetchý (Babí léto, Duše jako kaviár, Prachy dělaj člověka), Veronika Žilková (Otesánek, Milenci a vrazi, Anděl Páně), Jiří Mádl (Snowboarďáci, Rafťáci, Jak se krotí krokodýli, Ro(c)k podvraťáků), Nella Boudová (Bylo nás pět, Kolja, Doblba!), Jitka Ježková (Báječná léta pod psa, Početí mého mladšího bratra, Andělská tvář)... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (190)

janajane 

všechny recenze uživatele

Když si tady čtu ty komentáře, musím se usmívat. Tolik vytočených "kritiků" a tolik nadšených konzumentů. Samozřejmě název svádí k tomu být vtipným a pohrát si se slovem prdel... Ale to jen potvrzuje, že film odhaluje, jaká jsme prasata. Prostě tady se nesmí točit filmy, které by někoho urazily, naštvaly nebo provokovaly. Takže pozor, panové režiséři, točte dál své české, nehořlavé inscenace, jinak si vás podáme a zadupeme. Mimochodem - opravdu mě baví připomínky o nereálnosti postav a děje. To, že něco neznáte, neznamená, že to neexistuje. Takže jsem zvědavá na další české filmy - plné laskavého humoru a normalizačních námětů a režisér Bystroň by si měl rychle zabalit kufry a odsud co nejdříve vypadnout. Čtyři hvězdičky za vzpouru. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pulp Fiction po česku i tak by se to dalo říct. Jenže celý je to poněkud divný z pohledu několika lidí jedna situace ,která se opakuje. To je asi jediný v čem jsem se vyznal. Pak už to byla slátanina o ničem samá vražda střelba mafiáni,prostě se v tom člověk ztrácí a neví o co vlastně jde. Na český film tam bylo moc mtrvých. Pak sex 13náctileté a 14letého a jak jinak to skončí než ,že je v tom. taky poněkud bizardní. Celý snímek se odehrává v noci či někdy v podvečer a je to snímaný nák moc tmavě,což jenom stěžuje orientaci a působí chaoticky. Tohle se prostě nepovedlo. ps:komedie to opravdu není ,nebylo čemu se smát. ()

Reklama

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Teď budu chvilku sprostej a hrubej. Nic jinýho si totiž film, kterej na mě už pouhým názvem útočí sprostotou a jednoduchostí, nezaslouží. Po hlavě byste zasloužili vzít všichni do jednoho (nejlíp něčím fakt velkým a fakt těžkým) a do prdele byste potom zasloužili všichni do jednoho nakopat (nejlíp nějakou fakt velkou a fakt těžkou botou). Tohle je absolutně to nejhorší, opakuji; absolutně to nejhorší, co jsem viděl od té doby, co rozeznám hovno od bonbonu. Důkazem jsou, mimo jinýho, čtyři hvězdy verbala. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Může obsahovat SPOILERy Jediný film, který čeští distributoři pojmenovali perfektně - Po hlavě do prdele se řítí celý příběh, pointa, myšlenka(jestli bylo poselstvím filmu vůbec předat myšlenku - já bych to sázela na výplach mozku). "Moderní" svět v tehdejším roce 2006 podle filmu obsahoval to, že malé děti se páří a mají spolu mimino, dva malí holomci prodávají zbraně apod. Neviděla jsem větší pitomost s takovou koncentrací hlouposti na jednu jedinou sekundu filmu - všechny věci a skutečnosti které naprosto nenávidím a šokují mě se tu objevují jakoby nic. Propojení tohoto plus ještě náboženských keců a homosexuality (a to normálně proti homosexuálům nic nemám)...to je na mě opravdu moc! ()

D.awi.d 

všechny recenze uživatele

V roce 2005, v Québecu v Kanadě učinili vědci přelomový objev. Vytvořili umělou inteligenci (AI), která umí sama psát scénáře. Sám hlavní tvůrce tohoto projektu, John Marssene v jednom článku zdůrazňoval, že tato umělá inteligence je nedokonalá, co nedokonalá, vlastně docela hloupoučká a pitomá. V roce 2006 bylo do projektu přizváno dalších 10 lidí a vývoj pokračoval. V roce 2006 jste si mohli v předních českých denících přečíst, že Česká Republika se zapojila výraznou měrou do tohoto projektu tím, že se zavázala natočit jeden z pokusných scénářů. Tímto pokusem vznikl očekávaný film Po hlavě do prdele.Jak pokus dopadl už asi víte, tento vygenerovaný scénář dovezený z Québecu a přeložený z francouzštiny do češtiny, je tak strašný, že by další vývoj umělé inteligence tvořící scénáře měl být na několik let pozastaven. Québec se nevzdá a bude svoji AI nadále vylepšovat, tvrdí nejmenovaný zdroj z ČTK. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Podle názvu filmu se údajně měli zdravit čeští vojáci kdysi vyslaní hasit bratrovražedné boje v bývalé Jugoslávii. (duklak2)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na rôznych lokalitách mesta Praha. (dyfur)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno