foto

Jan Vlček

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Balada o pilotovi (TV film)
2014 Díra u Hanušovic
2012 DonT Stop
Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
2011 Lidice
2009 Lištičky
Synova válka (studentský film)
2008 František je děvkař
2007 Hrůzné náhody (studentský film)
2006 Po hlavě... do prdele
2005 Nejlepší je pěnivá (studentský film)
2001 Cabriolet

TV seriály

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Hra na štěstí (E10)
další epizody (12)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
další epizody (12)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Čistá práce (E07)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
Svatba (E15)
Derby (E14)
další epizody (16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace