Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (258)

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Boll to dokázal!!! Kromě toho, že natočil film, tak i skutečnou adaptaci hry - neberu to teď jako celek - to byl s tím hodnocením přestřelil. Ale množství servírovaného nevkusu (podobně jak v druhém díle Postalu) je natolik dokonalé, že se můžu zamyslet nad tím, kam posunuje Boll své postavení ve světové kinematografii - je to člověk, kterého nikdo nebere vážně - že by na to přistoupil? Přítomnost tvůrce hry již o něčem taky vypovídá - zřejmě nebere svůj úchylný příběh o muži z karavanu příliš vážně...a proto vystupuje v takové trdlovině... Jojo - nejsou to skandinávští rockeři v Dungeon siege ani mléční zombíci z Far Cry - je to Uwe Boll, co financuje své filmy z nacistického zlata... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

na to že je Boll totální looser,je postal až překvapivě dobrej.moje oblíbená hra,je ale rozhodně víc brutálnější,uwe zvládnul podstatu parodování americkýho chování od a do z,ale nepohrál si moc s akcí,samozřejmě díky malému rozpočtu.rozhodně sem čekal víc scének s kočkou použitou jako tlumič.... :-)je tam hodně znát,že boll je prostě mizerný režisér,ale kdybych nepřiznal,že jsem se celkem bavil,tak bych byl pokrytec. ()

Reklama

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Je fajn, že Boll pochopil, že když už musí Postal adaptovat, tak v silně satirickém duchu. Průšvih ale je, že se snaží zesměšnit všechno, točit krvavou akci a ještě pomrkávat na hráče. Zapomíná přitom, že to zvrácené kouzlo herní předlohy bylo ve volnosti. V rozhodování, zda si poklidně dojdu za zadaným úkolem nebo nasadím kočku na brokovnici a občasné podružné strefování se do Američanů jenom podpořilo atmosféru. Ale tady je právě tohle nenápadné pošťuchování dovedeno do extrému a tím pádem ztratí veškerou zábavnost, nemluvě o Bollově zdánlivě sympatickém, ale ve skutečnosti až trapně samolibém zviditelňování sama sebe. Jediným pořádným plusem je tak Sammy Bin Ládin a to je málo. Některé věci zkrátka pro film určeny nebyly. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě až zajímavý film:) Málokdy se sejde tak obdivuhodný režijní antitalent s tak pramalou soudností, ohromnou drzostí, arogancí a ještě k tomu poměrně solidním rozpočtem (přeci jen je vidět, že to nestálo deset tisíc dolarů). Postal je fascinující už z toho hlediska, že v něm Boll prvně ve své kariéře není jen filmařsky neschopný, ale současně je i okatě namyšlený. Na druhou stranu se mu v Postalu čas od času skutečně podaří vstřelit nějaký povedený vtip (třeba hledání klíčků mi přišlo jako roztomilý nápad). Samozřejmě většinu času vládne trapnost a naprosto nesmyslný průběh děje, je to ale (i na Bolla) tak přepálené a absurdní, že to vlastně docela dobře uteče… 30% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když jsem před lety hrál hru Postal věděl jsem, že to je hra, kterou není možné zfilmovat jelikož překračuje snad všechny možné hranice dobrého vkusu. To jsem však ještě nevěděl, že existuje režisér Uwe Boll. Ten se zatím stačil proslavit jako prznitel herních předloh, ze kterých vytvářel něco co se nedá nazvývat filmy. A když si vzal na mušku hru, která pohnula žlučí nejednomu cenzorovi bylo více než jasné, že ani tímto filmem si kritiku ani "normální" diváky nezíská. Je sice pravda, že se film hrou inspiruje jen volně ale i tak to je něco neuvěřitelného (ale pro herní milovníky tu je pár vychytávek hlavně co se týká "zvířecího tlumiče"). Tímto filmem se Uwe vysmívá kritikům, divákům a hlavně Americe (ať už samotným úvodem kde se nám snaží režisér vtipně podat útok na WTC nebo tím, že Bush a Ládin jsou vlastně velcí přátelé, kteří spolu čas od času uzavřou nějaký ten obchod). Film se sice nesnaží tvářit ani trochu vážně ale na druhou stranu v něm není nic co by dokázalo inteligentního divaká pobavit. Musím také uznat, že jako znalec původní hry jsem čekal větší masakr ale i tak je zde více než dost mrtvých hlavně co se týče masakru dětí. A pokud jste si říkali kde bere Uwe peníze na své filmy tak zde vám to vysvětlí, jelikož si ve filmu zahrál sám sebe. Je vidět, že Uwe se prostě ničeho nebojí a je mu úplně jedno co si o něm budou myslet diváci i kritici. Uwe je blázen a kdyby měl zbraň nejspíš by chodil po ulicích a zabíjel lidi. On však dostal do ruky kameru a pokouší se zabíjet tímto způsobem. A když jsem viděl výčet her, které se ještě chystá natočit měl bych se začít modlit aby ho někdo zastavil. Jednu hvězdu jsem dal hlavně za režisérovu odvahu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Původní scénář byl kompletně v němčině. (rafix)
  • Autor hernej predlohy Vince Desiderio predal práva Uwemu Bollovi pod podmienkou, že sa objaví vo filme v menšej úlohe. Naopak, Uwe Boll sa objaví ako postava v hre Postal 3. (Jakub225)
  • Vince Desiderio, ktorý pracoval aj na scenári, chcel pôvodne omnoho temnejší príbeh. Uwe Boll to však odmietol s tým, že radšej by chcel film poňať ako čiernu komédiu. (Jakub225)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno