Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (258)

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

What the f**k. Jsem zvyklý na Uweho snahy o to být seriozní s naprostýma hovadinama. To je ovšem nic proti tomu, když se Uwe snaží být vtipný. Postal jako hra je totální odpalovačka, která si vyžívá v tom, že jen naprostá bezhlavá hovadina. To se snaží být i film V tom ale třeskutě selhává. A i když se technicky nejedná o až tak velké peklo jak by se dalo čekat, obsahově se jedná o jednu z největších břeček jako jsem kdy viděl. Absurdita neabsurdita. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom videohry, i keď je dosť prehnane agresívna. Hrával som ju ale veľmi rád, lebo bola originálna a vtipná a na tú dobu bola vážne jedinečná. Toto dielko sa ale veľmi nepodarilo, bodaj by sa aj, keď sa úlohy režírovať zhostil Uwe Boll. Uznávam, že pár postavičiek sa podobá na tých z videohry ale príbeh je príííšerný a nudný a nemá hlavu ani pätu. Trocha pochválim slovenský dabing, Usáma je vďaka nemu nezabudnuteľný a tiež scénka, keď si Bush volá s Usámom a nazve ho starým kujebákom, ale to je tak všetko. Dve hviezdy dávam za to, že som fanúšikom hry a že bol aspoň pokus sfilmovať úspešne túto gamesku. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

V podstatě neskutečná blbost, ve které se však nešetří břitkým humorem všeho druhu a důkazem toho je i to, že si ze sebe udělal srandu i sám Uwe. Nejlepší scénky jsou s Usámou, s vozíčkářem a korunu tomu všemu nasadí doslova brutální konec. Filmový Postal je tak překvapivě koukatelnou, vtipnou a místy až nehorázně ujetou satirou na USA. 45% ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Je hezké, že má ÚV Blb spoustu nápadů -dokonce i originálních a trefných, ale jsou mu k ničemu, když je neumí použít. Nevytvoří kostru do které by je zakomponoval, ale chrlí je na diváky naprosto nekontrolovatelně, bez jakéhokoliv ladu a skladu. Tím se většina z nich zbytečně ztratí v tomhle rádoby-vše-parodujícím guláši. Kdyby tolik netlačil na pilu, vypustil polovinu 3,14čovin a soustředil se na ty povedené, mohlo to dopadnout jinak. Takhle jen dvě - hlavně za linii s ručníkářema, dementní Talibanec věčně ztrácející RPGčko a odpálení se před sámoškou mě přímo roztrhalo. Alláh agbar. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už nikdo nechce umírat umírat, pokud nedostane panny." Chudák Usáma a jeho kamarád G. W. Bush. Tohle si nezasloužili. Oni přece chtěli jenom válku, ropu a peníze, ale lidstvo to nedokáže ocenit. Ještěže to dokázal ocenit Uwe Boll a přihodil k tomu pochybující sebevražedné atentátníky, sexy nacistky z Malého Německa, mňoukající tlumič a Postal Duda, který v tričku s nápisem Peace dokázal rozstřílet cokoli. Já se u této hovadiny skvěle pobavil a kdyby přitom zemřelo o několik desítek dětí méně, tak bych tomu snad ještě jednu hvězdu přihodil. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Vince Desiderio, ktorý pracoval aj na scenári, chcel pôvodne omnoho temnejší príbeh. Uwe Boll to však odmietol s tým, že radšej by chcel film poňať ako čiernu komédiu. (Jakub225)
  • Film se natáčel ve Vancouveru a v Surrey v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama