Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (258)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Toto bola sprostota najhrubšieho zrna. Všetky filmové adaptácie hier sú zlé. Čo však môže vzísť z hry, ktorá už sama o sebe je recesia. Samozrejme ďalšia sprostota. Na moje počudovanie moje prvé stretnutie s fenoménom menom Uwe Boll dopadlo nad očakakávania. Hru Postal som hral, takže všetky vychytávky použité vo filme som mohol naplno vychutnať a patrične si ich užiť. Uwe to však trochu prehnal vtom, že sa snažil vytĺcť fór zo všetkého za každú cenu. Nemôžem však povedať, že nevydaril sa mu ani jeden. To nie, ale trapasov bolo omnoho viac. Ako satyra na všetko možné je film výborný. Či už klasické akčné filmy, kde ku úspechu stačí mať kozy, streľbu, výbuchy, sex a happyend, aktuálnu politickú situáciu (v čase mojej premiéry išla aktualita dosť dole 18.VI 2011), alebo celkový pohľad na Ameriku. Toto je jedno nádherné akčné béčko, ktoré veľa ľudí nepochopí. Doporučujem pozrieť až po jednej noci strávenej gamesením s mačkou namiesto tlmiču. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Geniální. Uwe je frajer.... Nadhled, chytrej humor, trefná satira, to vše zabalené v roztomilé nezávislé a nadšenecké formě. Nechápu ubrblánky kteří blekotají něco o tom, že navzdory fajn střelbě do dětí se z toho daly vytáhnout mnohem větší jatka.. Pfff-úplně mimo mísu kluci-úplně mimo mísu..těžiště je naprosto jinde. ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Allo, menovala se Uwe Boll und já měla rád videohry. A taky ráda natáčela filmy, nejlépe videoherní adaption. Já jich už pár natočila, aber lidem moc nelibila, ja nechapala proč...podlě mě to jsou gut filmy. Ja teď zkusila natočit hochkontrovers adaptaciu hry Postal, kde hráč mohla chcát na lidi a zabíjela Araby a neviná lidi. A aby byla moje film taky hochkontrovers, já do filmu dala nackt penis, sex s grose tlusťoška, sehr "fuck", rozstřílela pár kinder, nějaký ten hakenkreuz, Bin Ladin tady velka kamarada zweifach W Bushe. Die Kritiker zase nadávala, ja nechapala, kde chyba, dyť ja dělala sranda z 11.září, ja točila velká satira! Und ja dělala sranda i ze sebe, to byla grose sranda. Die Kritiker nepochopila, aber já to příště zkusila znova...a znova...a znova! 30% ()

EdaS odpad!

všechny recenze uživatele

Tak Uwe Boll nám natočil satiru na Ameriku. Postal by chtěl být strašně kontroverzní a černohumorný, takže nám hned na začátku servíruje svou verzi útoku na Dvojčata, pak taky osvětlí vztah Bin Ládina a George Bushe, odhalí nám, odkud bere Boll peníze na své filmy (poprvé a naposledy, co jsem se zasmál), nechá zabít spoustu dětí atd. Výsledek možná bolí víc, než co Mistr kdy natočil. Uwe Boll se nikdy nestane novým Edem Woodem prostě proto, že u jeho filmů se nebavíte tím, jak jsou špatné, ony jsou jen zoufale špatné. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Jedna veľká Bollovina, ktorá ma dokázala miestami aj rozosmiať či šokovať. Toľko postrieľaných malých detí som ešte v žiadnom filme nevidel. Boll tu používa svoj osvedčený postup: som antitalent, nič neviem, ale aj tak dokážam spraviť film, ktorý bude pozerateľný. Áno film bol pozerateľný, Boll si robil srandu sám zo seba aj z Nemecka a celkovo to bol aj dokonca politicky nekorektný film. A ešte Verne Troyer bol opäť úplne geniálny. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Autor hernej predlohy Vince Desiderio predal práva Uwemu Bollovi pod podmienkou, že sa objaví vo filme v menšej úlohe. Naopak, Uwe Boll sa objaví ako postava v hre Postal 3. (Jakub225)
  • Uwe Boll prohlásil, že se jedná o jeho stěžejní film. (Petr23)

Reklama

Reklama