Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (247)

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Tak nulové rozuzlení? Aha. SPOILER: Celej film je právě jen a pouze o tom, jak to "nepochopitelné" "rozuzlit", čili pochopit příčiny a následky, ale ne "to"změnit. Změna možná byla, ale nedošlo k ní - bohužel - to už by se pak stal onen zázrak (kterej se tam mimochodem taky stal, jenže jinýho typu). Řetězec událostí se narušil, změnil, ale (bohužel) nevychýlil. Nicméně to, že konec proběhl za zcela jiné konstelace, bych aspoň já rozuzlením nazvala :-) Dobrej film. Dobrá Sandra. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Veď si pěkně deníček, večer natoč budíček, pátek středa sobota, nebudeš za… Snaživá Sandra v Na Hromnice o den méně či více tápe, jestli se jedná o pokapaný karbid a nebo se ocitla ve středobodu rozsáhlého spiknutí, jenž má za cíl zbavit ji svéprávnosti. Pravda byla nakonec trochu jinde, ale koho to tankuje, když režisér Yapo celkem zajímavý potenciál úkladně zavraždil vlastní neschopností.. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, jak se může docela slibný, leč okoukaný nápad změnit na nudnou břečku bez gradace a výrazné pointy. Sandra se snaží, aby konečně natočila něco dobrýho, ale v rukou režiséra s podivným jménem, je nevýrazná jak ona, tak McMahon a dokonce i Peter Stormare!!! Neříkám, že to mohla být pecka, ale v rukou někoho zdatného (co třeba Gore Verbinski) to mohlo být velice příjemné osvěžení. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock má nezpochybnitelné charizma, což je největší plus snímku. Za největší mínus bych považovala chyby ve scénáři (nejmarkantnější je nesoulad s pořezáním obličeje starší dívky). Ve scénáři bylo mnoho hluchým míst, které dokážou spolehlivě ukolébat do dřímoty a také tradiční americké tlačení na pilu emocí. Ale musím říci, že celkově samotný nápad mi nepřišel až tak hloupý, jak by se mohlo zdát z komentářů některých kolegů. Zkrátka někdy naděláme více paseky, když se snažíme míchat osudu pod nohy, to nám hlavní hrdinka dost uvěřitelně předvedla. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zdaleka nejlepší na téhle nijaké mysteriózní volovině je její plakát (myslím ten, kde je obličej titulní postavy spoluvytvářen větvemi stromů). Jinak je dosti otravné koukat na ženskou, které jaksi nedocházejí očividná fakta a souvislosti, ačkoliv se po nich pídí a závisí na nich osud její i jejího manžela. Asi jako kdybyste v dnešních novinách hledali, kam jste si založili dnešní noviny... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Film není remakem stejnojmenného japonského filmu, jak se mnozí domnívají. (HappySmile)
  • Film měl být původně natočen v New Orleans, ale filmaři od plánu museli odstoupit, protože tam zrovna řádil hurikán Katrina. (Chatterer)

Reklama

Reklama