Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (247)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Moje skromná vize je asi taková. Americká líná panička, co stěží ráno vstane, aby odvezla bezpečným fárem děcka do školy, jinak nedělá v podstatě nic užitečného, PŘEDSTAVUje typický obrázek dnešního kapitalismu. Už to stačí k totálnímu nasrání, ale nechci tento sebedestruktivní způsob živoření dál pitvat. Co je pro mě nejvíc iritující je zřejmá zásadní myšlenka a tou je úmysl připravit rozmazlenou neschopnou paničku na nečekanou událost, jinak by se sesypala jak domeček z karet a stáhla s sebou i nevinná děcka. Protože až by se to stalo, nebyla by tak vyrovnaná, netěšila se na nový přírůstek a nemohla by si v klidu a pohodě s bohatě zajištěnou famílií užít bezstarostný zbytek dlouhého pohodlného života. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Neúprosná časová smyčka, která se postupně stahuje a hlavní hrdinku přivádí na pokraj šílenství. Dá jí šanci změnit osud ... nebo jsou minulost i budoucnost tak pevně propojené, že nemá žádnou naději ... že možná dokáže změnit příčinu - ale ne následek ? Ale JAK zjistíte rozdíl mezi událostmi, které se staly - a které se MĚLY stát ? Nad dějovou linií nesmíte nadměrně přemýšlet, protože byste v ní mohli objevit spoustu logických děr. Jenomže příběhy, v nichž se prolínají různé časové roviny, nemůžete měřit obyčejným metrem, který reprezentuje běžné vnímání našeho světa. NEVÍTE, jak by se chovaly čas a prostor, kdyby se vymkly (vaší) kontrole. 3,5* - a po delším váhání zaokrouhluju furiantsky nahoru. Pro Sandru Bullock, pro lásku i pro bolest ... a pro všechny dny, které přijdou. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Podivné scenáristické puzzle, které do sebe sice zapadne natolik, že poznáme výsledný obraz, ale co s těmi dílky, které zjevně do žádných zbývajících mezer nepasují? A co ty zbytečné spirituální kecy? A ta děsivě pitomá pointa? Možná s lepší herečkou (a nejspíš i režisérem) a bez českého dabingu z toho mohl být aspoň průměrný film (30%). ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Taká priemerná dráma, kde zo začiatku nechápete o čo ide, postupne vám to dochádza, ale zistíte že je to nekvalitný, nezaujímavý a príliš popletený film, 2* som dal len preto lebo koniec filmu bol veľmi napínavý a pekne sa vysvetlilo o čo ide:), a samozrejme hraje tu moja obľúbená herečka, trošku ma sklamalo že natočila taký priemerný film. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Tak nulové rozuzlení? Aha. SPOILER: Celej film je právě jen a pouze o tom, jak to "nepochopitelné" "rozuzlit", čili pochopit příčiny a následky, ale ne "to"změnit. Změna možná byla, ale nedošlo k ní - bohužel - to už by se pak stal onen zázrak (kterej se tam mimochodem taky stal, jenže jinýho typu). Řetězec událostí se narušil, změnil, ale (bohužel) nevychýlil. Nicméně to, že konec proběhl za zcela jiné konstelace, bych aspoň já rozuzlením nazvala :-) Dobrej film. Dobrá Sandra. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Film není remakem stejnojmenného japonského filmu, jak se mnozí domnívají. (HappySmile)
  • První anglicky mluvený film Mennana Yapa, německého režíséra, producenta a scénáristy tureckého původu. (ČSFD)
  • Julian McMahon hrál v seriálu Čarodějky, kde jeho postava chodila s čarodějkou, která měla předtuchy stejně tak, jako zde jeho manželka Sandra Bullock. (HappySmile)

Reklama

Reklama