Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (247)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $47,852,604Tržby Celosvetovo $84,146,832Tržby za predaj DVD v USA $34,169,343 //počet predaných kusov 1,756,890║ Tak čo k tomuto zmetenému filmu z nehorázne predvídateľným(predtuchovým) príbehom povedať, asi len toľko že po prvej etape tápajúceho príbehu v deja vu momentkách, je každý ďalší deň trpiteľky v podobe Sandry Bullock čoraz viac neznesiteľný, až v konečnom výsledku tento film vyznie ako zlátanina tých najtuctovejších scén čo sa mohli do filmu napchať. /25%/ ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Tak hrozné ako uvádzajú ostatní to podľa mňa nie je. Možno práve kvôli zvolenej konštrukcii filmu som sa nenudil. Herci mi nevadili. Vzťah manželského páru bol zaujímavý. O čom šlo v tomto filme? O úplne posledný záber. ---- "Každý den, když jsme naživu muže přijít zázrak" A snáď vete predchádzajúcej: " ...Nikdy není pozde uvedomit si, co je v živote duležité a bojovat za to..." Inak povedané... DOSTANETE ASPON NAPLASŤ... ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Moje skromná vize je asi taková. Americká líná panička, co stěží ráno vstane, aby odvezla bezpečným fárem děcka do školy, jinak nedělá v podstatě nic užitečného, PŘEDSTAVUje typický obrázek dnešního kapitalismu. Už to stačí k totálnímu nasrání, ale nechci tento sebedestruktivní způsob živoření dál pitvat. Co je pro mě nejvíc iritující je zřejmá zásadní myšlenka a tou je úmysl připravit rozmazlenou neschopnou paničku na nečekanou událost, jinak by se sesypala jak domeček z karet a stáhla s sebou i nevinná děcka. Protože až by se to stalo, nebyla by tak vyrovnaná, netěšila se na nový přírůstek a nemohla by si v klidu a pohodě s bohatě zajištěnou famílií užít bezstarostný zbytek dlouhého pohodlného života. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Sandro, pro takové filmy je Tě strašná škoda! Pomalu jsem už i Tebe po Tvém asi stém probuzení a znovu ve Tvé vlastní posteli nemohla vystát. Ale to pořád nestačilo na to, abych neměla pokaždé, kdy se na obrazovce objevil Julian McMahon, chuť tohoto herce uškrtit. Jak já ho miluju v Nip/Tuck, tam aspoň hrál. Ale co dělal tady? Tady jenom existoval a pitomě se tvářil. Člověk se v Předtuše možná trochu bude ztrácet. Já jsem dost dlouho nechápala oč běží a v hlavě mě napadala různá další řešení a konce a s těmito vlastními představami jsem se docela na rozuzlení Předtuchy těšila. Ovšem stalo se asi tolik, že jsem párkrát usnula, pár řvavých a hysterických scén, které mě probudily, protrpěla a ztlumila, párkrát si zanadávala a na konci si paradoxně přála znovu vidět Sandru probouzející se a v pyžamu. A pak už jsem se jen pořád dokola ptala: "To je jako konec?" "Cože?" " To snad nemyslí vážně?"(+doplňte libovolné nadávky). Nedoporučuji ani nepříteli. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Téměř si to říká o odpad, protože něco tak neskutečně mimo si do kin s áčkovými herci hodí málokdo. V podstatě je to něco jako Rituál odtučněný o zábavné momenty. Fakt, že úvodní titulky, společně s ústřední melodií a snaživým záběrem ze svatby vykrádají Šestý smysl, jsem ještě celkem ochotně přešel, ale proč proboha to naprosto nulové rozuzlení? Proč se postava Bullockové chová první hodinu jak nejtupější nána pod sluncem (než si ta holka dá dohromady dvě a dvě, uběhne víc jak hodina filmu). Takhle to dopadá, když se na režijní stoličce usadí člověk bez špetky talentu – nulové tempo, nulová gradace, jen mrtvolně se kupicí minuty. Sedět hodinu a půl v koutě a pozorovat pavouka je zcela vyvážená zábava. Odpad si to nezaslouží jen pro zapálení Bullockové, která se snaží, seč může – o to je bohužel nedostatek na ostatních frontách výraznější… ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Julian McMahon hrál v seriálu Čarodějky, kde jeho postava chodila s čarodějkou, která měla předtuchy stejně tak, jako zde jeho manželka Sandra Bullock. (HappySmile)
  • Ve scéně, kdy je postava Sandry Bullock v nemocnici a brání se uklidňující injekci, nebyla použita dablérka, protože Sandra se předtím omylem pořezala a v této scéně doopravdy dostala injekci proti tetanu. (HappySmile)
  • První anglicky mluvený film Mennana Yapa, německého režíséra, producenta a scénáristy tureckého původu. (ČSFD)

Reklama

Reklama