Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (247)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Pro mimina: jděte si na panánka mateřského mléka. Pro puberťáky: jděte si vymačkávat beďary. Pro pracující dělnictvo: jděte na pivo. Pro podnikající podnikatelstvo: ještě jednou si přepočítejte své zisky a ztráty. Pro důchodce: zkontrolujte si, zda Vám nedochází nějaká krabička léků. Všechny tyhle činnosti a taky všechny další, jako třeba koukání do zdi jsou mnohem užitečnější než sledování tohoto filmu o ničem. Pro poslance: koukněte se na tenhle film bude to vaše jediná užitečná činnost během vašeho čtyřletého volebního období. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Totálně zabitý film, nudné tempo (kdyby aspoň nějak vtahovalo nebo působilo nějakou atmosféru, ale je to celé totálně chladné a bez emocí), řada nelogičností (jestli si holčička pořezala obličej v úterý a film začíná čtvrtkem, jak to, že měla obličej bez šrámů?) a přesně - žádná pointa. Něco jako že by druou neděli sešla ze schodů a manža tam byl živ a zdráv, neb už minulou neděli mu došlo, jak má všechny rád. Těžké zklamání. ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

I když se režisér honosí jménem YAPO, tak tohle co vypotil je naprosto NEYAPO. Tak hloupý film, kdy při veškeré úctě k hercům nepochopíte jestli je Sandra BULLOCK nemocný člověk anebo má dar vize (t.j.předtuchy). Jenže to všechno nějak nesedí. Je to moc předtuch najednou. Takže se divák do toho tak zamotá, že už potom sám neví, co je fakt a co je vize. Lidé s těmito schopnostmi skutečně existují, ale to se musí ve filmu podat jiným způsobem. Takhle to působí nesourodě a herečka se jeví spíše jako blázen než jako žena vizionářka. No zklamání jako prase a tento film vydali jako HVĚZDNOU EDICI na DVD. Takže si myslím, že to vydavatel vůbec neviděl, jenom podlehl jménu "Sandra Bullock", protože ostatní herci nestojí za povšimnuti. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sandře drasticky hrabe, zpřeházely se jí převody, kolečka se jí pod čupřinou splašily a realita si uspořádala gymnastickou exhibici plnou přemetů, salt a výkrutů. Kam mizí její manžel, proč je jeden den mrtvý a druhý den zase živý? Odskakuje si k seriálu "Plastická chirurgie", Sandro, nejspíš aby mohl opravit ksicht dcerce, které se průběžně objevují a ztrácejí řezné rány. Film jsem viděla v bedně, můžu si proto dovolit být k němu shovívavější než ti, co zacvakali těžce vydělané love v kině. Označila bych tenhle mysteriózní kousek za snesitelně průměrný a plácla sem tři hvězdice (hlavně za povedený závěr), ale to by musela chybět pasáž z kostela. Zlé věci se dějí jen ateistům a kdyby se hlavní hrdinka poctivě modlila, byla by i s rodinou v pohodě ažnavěkyamen? Stupidnější pointa by nebyla? Vskočte mi s rozběhem mezi půlky, kudlanky vymyté! 45% ()

S.i.d. 

všechny recenze uživatele

Geniální důkaz toho, jak z téměř slušného námětu lze udělat naprostá volovina. Přiznám se, že nejsem nějak velký fanda Sandry Bullock a po shlédnutí filmu jsem svůj názor nezměnil. Je pravda, že při takovém scénáři je problém se do filmu nezamotat, ale když to Mennan Yapo neumí tak ať se o to nepokouší. Ne že by se ve filmu objevila jedna chybička, Předtucha je přímo reklama na mega chyby. Jediné, za co dávám 2* je místy dobrá hudba a uzání člověku co vymyslel námět, ale víc si film nezaslouží ani zdaleka. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Film není remakem stejnojmenného japonského filmu, jak se mnozí domnívají. (HappySmile)
  • Film měl být původně natočen v New Orleans, ale filmaři od plánu museli odstoupit, protože tam zrovna řádil hurikán Katrina. (Chatterer)

Reklama

Reklama