Reklama

Reklama

Veselé Velikonoce

  • Francie Joyeuses Pâques (více)
Z natáčení  - Jean-Paul Belmondo, Georges Lautner

Obsahy(1)

Řekne-li se francouzská komedie, nemůže ve výčtu herců ze země galského kohouta chybět jméno Jeana-Paula Belmonda. Ve filmu Veselé velikonoce ztvárňuje populární Bebel postavu nenapravitelného sukničkáře, který neustále tajně podvádí svou manželku. Ta právě hodlá navštívit svou matku a Stefan se hned na letišti poohlíží po nové oběti. Do cesty mu vstoupí mladá hezká dívka Julie - Sophie Marceauová, která se právě rozešla se svým ženatým milencem a hledá místo na přespání. To je voda na mlýn Stefana. Nejdříve Julii pozve do restaurace a nakonec ji odváží k sobě domů. Ještě než může k něčemu dojít, objeví se znenadání ve dveřích Stefanova manželka. Sukničkář se pokouší situaci zachránit, a tak o Julii prohlásí, že je jeho dcerou... (Magic Box)

(více)

Diskuze

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Famozní herecký výkon Belmonda... Můžu na to koukat pořád...

piccoli

piccoli (hodnocení, recenze)

Celkom chtuná komédia s patričnou dynamikou typickou stelesnenou Jean-Pauleom a Sofhie Marceau...Pán v "najlepších rokoch" s Cadillacom a prítažlivou ženou naťahujúci sa s "nevinnou" mladou slečnou, ktorá sa úspešne ujme svojej role...film som videl ešte ako dieťa a bolo príjemné si ho pozrieť s odstupom času.

Brain-D

Brain-D (hodnocení, recenze)

podle mě nejlepší film z Belmondem, to byl výkon hodný mistra...

viperDavid

viperDavid (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepe povedenych filmu s Belmondem, ktery jsem kdy videl. Neni na tom co vytknout, dilogy vynikajici, Sophie Marceau vitecna a o Belmondovi ani nemluvit. Na tenhle film se proste vzdycky tesim, kdyz jsou velikonoce a pochybuji, ze se to nekdy zmeni.

Kubaso

Kubaso (hodnocení, recenze)

Mně se ten dabing náhodou moc líbil. Vašinka mi sice ze začátku k Belmondovi moc nesedl, ale postupně jsem mu přišel na chuť. A navíc mám dojem, že tenhle dabing je starší, než ten televizní s Krampolem. Pochází ještě z dob Lucernafilmu.

Mytologie

Mytologie (hodnocení, recenze)

Myslím že je to nejzábavnější komedie 80. let. Belmondo a Marceauová to zahráli báječně, nepostrádalo to náboj, ani na minutu sem se nenudil.

Alty

Alty (hodnocení, recenze)

Je jen málo herců, kteří dokáží předvést tak excelentní výkon, který dokáže udělat z průměrného scénáře a průměrných dialogů nadprůměrný film, podle mě je tento film ukázkou toho že mistrovské herectví se nadá naučit nebo získat na škole, ale člověk s tímto darem musí narodit a pak na něm pracovat.

Reklama

Reklama