Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Sedmidílný animovaný seriál na námět knihy Pohádky lesního ticha, kterou napsala Marie Kubátová pro malé čtenáře. Vydáme se tam, kde je les nejhlubší a mech nejměkčí, kde žijí Hajadla – lesní skřítci Krišpín, Silvestr, Vendelín, Barnabáš, myška Eliška a celá plejáda zvířátek jsou zárukou, že se děti mají na co těšit. Projekt vznikl kombinací loutkové a ploškové technologie ve studiu AAA Praha. Autory scénáře, výtvarných návrhů, animace a režie jsou manželé Dagmar Doubková a Jan Tománek. Komentář pohádek čtou nezaměnitelným způsobem Naďa Konvalinková, Ota Jirák a Jiří Lábus. Původní hudbu zkomponoval Petr Skoumal. Výtvarnice a režisérka D. Doubková je nositelkou mnoha ocenění na domácích i zahraničních festivalech animovaných filmů. Její tvorba již léta vzniká originalitou výtvarného vidění i způsobem uchopení zpracovávané látky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Poměrně zmatený scénář, pak docela divné postavičky, které jsou úplně stupidně namluvené... a to je asi tak všecko. Ta animace docela jde, ale takovej paskvil se zachránit nedá. Chudáci děti. *** Ve zkratce: Milé děti, choďte spát o 15 minut dříve, vyplatí se to. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Celkem pěkné, ale nemá to ten přesah, aby to opravdu bavilo i dospělé. Děti myslím budou spokojené. ()

Reklama

dejvyd 

všechny recenze uživatele

No nevím, zlaté staré večerníčky .... jak z pohledu mého - já vyrůstal na těch starých večerníčcích, tak z pohledu mého syna - tomu ten večerníček moc neříká ... jediné co si z toho bere, že tam bude polštář (vůbec nepozna co je jako postava ....) ... oproti tomu když se díval třeba na Krakonošské pohádky, Makovou panenku a motýla Emanuela, a další tak ty mu dali daleko víc - poznával zvířatka, vnímal ten děj té pohádky .... Takže hodnocení 30% a už by to nemuseli dával v televizi, aby se dalo na večerníček dívat, když už za to platím ty poplatky jako celý náš národ :-) ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Starý večerníčky jsou starý večerníčky. Tohle je odpornej paskvil, loutky jsou doslova hnusný a odpuzující (ani bych se nedivil, kdyby se na to ty děti nechtěly dívat). Ať radši dají prachy na něco pořádnýho než na tohle. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama