Reklama

Reklama

Carlton, Pensylvánie 1903 – děti pracující v hlubinném dole jsou při závalu zaživa pohřbeny. Ovdovělá Karen spolu se svými dcerami se přestěhují do téhož města a brzy se dozvídají jeho tragickou historii. Ale zločiny minulosti se znovu vracejí v podobě dětí (zombies) a jejich ďábelsky krvavé pomsty – pronásledují, zabíjí a požírají své oběti. Karen a její dcery musí s pomocí souseda přežít, aby byl utišen hlad zombies po vlastní spáse. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrné dílo, které absolutně nesplnilo mé očekávání. Přitom začátek vypadal docela solidně, jenže tvůrci nedokázali udržet větší dobu atmosféru na uzdě a ta se jim dost často totálně ztrácela. Místo ní se dostavila nuda, která s námi zůstane až dokonce. Samozřejmě se tu najde několik zajímavých pasáží, ale nevyužitý potenciál a hlavně velké nedostatky nedovolí divákům si film pořádně užít. 5/10 ()

latvar 

všechny recenze uživatele

Dosti podprůměrný horor, kterých je na filmové scéně víc než dost. Parta neživých dětí vraždí po nocích v odlehlém lese, kde je i pár domů s místními obyvateli. Zombie děti se nepářou s nikým, dokonce i se zvířaty a rozsekají prase a poté ho snědí, ale nejvíc mají spadeno na místního sobce, který vlastní všechnu půdu i s nemovitostmi v okolí, konec vraždění může vykoupit jen jeho smrt... 25% ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad přivést do filmu i zombies děti, jen škoda že na scénu přišly moc brzy. Co se týče hlavních představitelek, tak jsem něměl sebemenší pochyb o tom že by to nezvládly! A krajina kolem jejich zdědeném opuštěném sídle je vynikající a nahánějící strach, avšak jsou i lepší klenoty mezi horory a tak dávám jen 60%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Atmosféra 5/10 Efekty 3/10/// PLUS: překvapivě fakt skvělé a uvěřitelné herecké výkony, jaké se u tohoto žánru téměř nikdy nevidí, ale co jiného očekávat od mladičké Scout Taylor-Compton, která si i později přošla nejedním hororem a malé Chloe Grace Moretz, která už od mala patřila mezi rodící se talenty, a taky na horor velice solidní chování postav MÍNUS: legenda (příběh) ale docela vycucaná z prstu, vraždící (mstící se) zombie děti, to jako fakt?, masky a makeup taky patří k levnějším/// Shrnutí: Tentokrát to není o efektech, ani o nepředstavitelném a silném zlu a dost dlouhou dobu se nic podstatného neděje. Nicméně postavy jsou dost přirozené, herecky je to nadstandard, takže se to na jedno shlédnutí dá./// Celkem 50%/// ()

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Velice mě rozhněvalo, že jsou malé smutné děti nuceny vykonávat neúměrně těžkou a hanebně placenou práci v úzké štole hlubinného dolu. Ještě více mě rozhněvalo, že nějaký nešika způsobí zbrklou manipulací s výbušninou zával, ve kterém všechny malé smutné děti umřou. A úplně nejvíce mě rozhněvalo, že se takového tklivého a dojemného příběhu chopil pan režisér s kosočtvercem na čele, který měl v mlází místo těch lysohlávek najít raději plnou náruč muchomůrek zelených. Na smrtelném loži by pak v agónii musel místo posledního pomazání drobným písmem na celou roli hajzlpapíru opakovaně zapsat předsevzetí: Nenatočím píčovinu pro bližního svého. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Sofii v Bulharsku a tamních filmových studiích New Boyana Film Studios. (Cheeker)

Reklama

Reklama