Reklama

Reklama

Carlton, Pensylvánie 1903 – děti pracující v hlubinném dole jsou při závalu zaživa pohřbeny. Ovdovělá Karen spolu se svými dcerami se přestěhují do téhož města a brzy se dozvídají jeho tragickou historii. Ale zločiny minulosti se znovu vracejí v podobě dětí (zombies) a jejich ďábelsky krvavé pomsty – pronásledují, zabíjí a požírají své oběti. Karen a její dcery musí s pomocí souseda přežít, aby byl utišen hlad zombies po vlastní spáse. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Atmosféra 5/10 Efekty 3/10/// PLUS: překvapivě fakt skvělé a uvěřitelné herecké výkony, jaké se u tohoto žánru téměř nikdy nevidí, ale co jiného očekávat od mladičké Scout Taylor-Compton, která si i později přošla nejedním hororem a malé Chloe Grace Moretz, která už od mala patřila mezi rodící se talenty, a taky na horor velice solidní chování postav MÍNUS: legenda (příběh) ale docela vycucaná z prstu, vraždící (mstící se) zombie děti, to jako fakt?, masky a makeup taky patří k levnějším/// Shrnutí: Tentokrát to není o efektech, ani o nepředstavitelném a silném zlu a dost dlouhou dobu se nic podstatného neděje. Nicméně postavy jsou dost přirozené, herecky je to nadstandard, takže se to na jedno shlédnutí dá./// Celkem 50%/// ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Od začátku mi bylo jasné,že nepůjde o žádné jatka.Zombie tématika se v tomto filmu totiž výhradně týká pouze malých dětí,což bylo docela do této chvíle neobvyklé,ovšem pořád je to takové nepřekročitelné tabu.A nemýlil jsem se,jde sice o horror,ovšem spíše atmosférický a vyvolávajíci pocit strachu a napětí,než o krvavou záležitost.Ovšem k dobru Zombies musím připočíst,že právě onen pocit napětí dokázal docela navodit a atmosféra hlubokých lesů byla vykreslena docela strašidelně.Samotný děj je sice prokouknutelný od první minuty,ale herci jsou přijatelní,film pěkně odsejpá a i přes neskutečně přehappyendovaný konec jde o docela slušnou atmosférickou podívanou...pro větší děti :). ()

Reklama

t.mon 

všechny recenze uživatele

Toto je naprosto NEJVÍC NEDOCENĚNEJ horor zde na databázi! Takhle skvělý horor jsem už dlouho neviděl. Ovdovělá Karen a její teenka a malá dcerka se nastěhují do zděděného domu v horách v Pennsylvánii, který má krutou historii, jenž, jak se zdá, ještě neukončila svoji finální etapu. Název Zombies je asi nejnepřesnější český překlad, co může být - úplně si ho odmyslete a film berte jako Wicked Little Things, jelikož tohle není žádný ZOMBIE film, ale regulerní GHOST HORROR, což se na filmu také projevilo. Atmosféra hned po intru by se dala jen krájet, starý dům a les se s atmosférou klidně můžou přirovnat k hausu v The Conjuring, Lori Heurino, Chloe Grace Moretz, když ještě nenakopávala zadky a v neposlední řadě i moje oblíbenkyně z Halloweenu Scout-Taylor Compton podtrhují svými výkony už i tak skvěle podaný atmosferický příběh, který sice místy společně s několika klišé momenty (ano, smáčení ve stodole) trochu pokulhává tam, kde třeba takový REC exceloval, ale to jsou už jen drobnosti, které je třeba přehlédnout, a užít si skvělý atmosferický horor. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Wicked Little Things (návod k přípravě): Vezmeme 1 kg Kukuřičných dětí, přidáme 50 dkg 3:15 Zemřeš, dále 50 dkg Prokletí domu slunečníc, řádně okořeníme Evil Dead a Hory mají oči (nešetříme!), necháme pár dní uležet, pak podusíme, osolíme, dáme na 30minut do trouby a poté podáváme ještě za tepla... Dobrou chuť - multiplagiát roku je na talíři.......... Příště by si páni tvůrci mohli udělat jasno alespoň v tom, o čem vlastně vůbec chtějí točit film - o zombíkách nebo o bubácích? To je totiž sakra rozdíl! ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nechcem sa tu opakovať po iných užívateľoch, ale ide o naozaj slabučký horor bez akejkoľvek hrôzostrašnej scény po ktorej by som mal nasraté v gaťách. Už len názov filmu uráža celý Zombie žáner a skôr mi tieto decká pripomínali tie z "kukurice"...Hodinu som sa fakt nudil a posledných 20 minút to jednoducho nezachránilo. Jednu hviezdu však dávam za podarený plagát, ktorý môže a asi aj priláka viacerých hororových fanúšikov, ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Sofii v Bulharsku a tamních filmových studiích New Boyana Film Studios. (Cheeker)

Reklama

Reklama