Reklama

Reklama

Samatha cestuje se svými zhulenými přáteli na festival lásky, rock and rollový koncert v lesích. Cestou jsou napadeni místními burany, ale podaří se jim ujet. Netuší ovšem, že se v lese skrývá pomatený šílenec v masce Ronalda Reagana. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

-dRaGoN- odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná sračka. Tripper postrádá kromě přiblblýho vraha v masce Ronalda Reagana, kterej máchá sekerou aby pozabíjel pár sjetejch hipíků, naprosto všechno co se od hororu očekává a 90 minut vám nikdo už nevrátí. Stejnou dobu může člověk věnovat rovnou fetu a výsledek bude alespoň uspokojivej. Díky takovejmhle nesmyslům mám sto chuťí vstoupit do Greenpeace, a začít lobovat proti natáčení filmů v přírodě. 0% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle byl poměrně náser. Ještě šílenější film než mnou naposled viděný Satan. Tohle je takovej mišmaš všeho. Komedie/horor a takovej mysteriozní film. Já byl naprosto spokojený narozdíl od ostatních a proto začnu nejdříve od negativů a to je vrah. Sice se tu objeví málokdy ale je takovej nemastnej a neslanej. Ať se tvůrci sebevíc snaží tak to prostě nevyšlo. Ale to je snad jediný mínus. Ostatní jsou u mě plusy od herců, po naprostou absurdnost až po dokonale sedící humor. Navíc Jane tu byl bezchybnej. Palec nahoru. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle se nedá ani hodnotit. Zfetovaný horor jsem ještě neviděl je vidět ,že tvůrci se nezastaví před ničím. Vraždíci Regan co to jako mělo být? Začátek ,kdy aktivistí brání v těžbě dřeva a dělník je jde odehnat tak se mezi nima strhne bitka dělníka zatknou a jeho malý syn co je přítomen vezme motorovku a toho akivistu rozřeže. Velice ujetě to začíná. Pak skupina hipisáků míří na festival někde v lesích ,kupodivu jich je 6 nikoliv 5 jak je poslední dobou zvykem. A pak je začne a nejenom je masakrovat prezident Regan sekerou. Dotoho mraky zhulených a jinak zfetovaných lidí a řada nesmyslných momentů někdy vtipných třeba hláška "když se třese dodávka ,nedívej se na ptáka" Jenže výsledek celého filmu je velice nudný a nezáživný. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Skupinka šesti kamarádů si v karavanu plném omamných látek přijíždí užít víkend na hippie party. Maniak v masce Ronalda Reagana má však pořádně nabroušenou sekeru a párty si především užije on. Ale divák už si tolik neužívá a herec, a tentokrát i režisér David Arquette v podstatě ničím nepřekvapil a hororový žánr obohatil jen o průměrnou vyvražďovačku, které chybí výraznější režisérský rukopis, ale zato nepostrádá litry krve a brutalitu, která je ovšem natočena s nadhledem. Film se naštěstí totiž nebere příliš vážně. 50% ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Tragédia dostala meno David Arquette. Napriek tomu, aký je David sympaťák tento pokus o politicky orientovaný horror alebo komédiu alebo čo to vlastne malo byť, mu absolútne nevyšiel. Vrah v maske Ronalda Regana je síce fajn, aj to neustále sekanie sekerou je fajn, ale inak ide o nudu jemne koketujúcu s poctivým slasherom. Politické posolstvo mi pribúdajúcimi minútami začalo poriadne liezť na nervy, aj keď je s niektorými hláškami v základe asi jediným pozitívom filmu. A to je dosť smutné konštatovanie 20 % ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Během natáčení často pršelo, ovšem v jediný den, kdy se měla natáčet scéna s deštěm, ani nekáplo. (Holina)
  • LSD aneb kyselina lysergová byla poprvé syntetizována v roce 1938 Albertem Hofmannem ze švýcarské firmy Sandoz. Její ohromující účinky však objevil až 16.dubna 1943, když se mu omylem dostala do úst, což vedlo k prvnímu LSD tripu v historii, který u šokovaného Hofmanna začal při jeho cestě domů na kole, podle čehož se tomuto dni říká The Bicycle Day. (formelin)
  • V Nemecku bežal tento film pod názvom President Evil. (beso74)

Reklama

Reklama