Reklama

Reklama

Samatha cestuje se svými zhulenými přáteli na festival lásky, rock and rollový koncert v lesích. Cestou jsou napadeni místními burany, ale podaří se jim ujet. Netuší ovšem, že se v lese skrývá pomatený šílenec v masce Ronalda Reagana. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

"Hippie is someone who looks like Tarzan, walks like Jane and smells like cheetah" Ronald Reagan. Čo na tom, že tú odpornú bandu vyfetovaných hipíkov za ktorých sa na pumpe bijú baby, ale keď domáci odídu, tak sú zase hrdinovia, som mal chuť vyvraždiť sám. Na môj vkus sa s nimi vrah ešte moc maznal :) Pán Arquette, prosím, na režisérsku stoličku už nesadajte. Ostatné takéto zlátaniny by som nemusel rozdýchať. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle se nedá ani hodnotit. Zfetovaný horor jsem ještě neviděl je vidět ,že tvůrci se nezastaví před ničím. Vraždíci Regan co to jako mělo být? Začátek ,kdy aktivistí brání v těžbě dřeva a dělník je jde odehnat tak se mezi nima strhne bitka dělníka zatknou a jeho malý syn co je přítomen vezme motorovku a toho akivistu rozřeže. Velice ujetě to začíná. Pak skupina hipisáků míří na festival někde v lesích ,kupodivu jich je 6 nikoliv 5 jak je poslední dobou zvykem. A pak je začne a nejenom je masakrovat prezident Regan sekerou. Dotoho mraky zhulených a jinak zfetovaných lidí a řada nesmyslných momentů někdy vtipných třeba hláška "když se třese dodávka ,nedívej se na ptáka" Jenže výsledek celého filmu je velice nudný a nezáživný. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Banda zfetovaných hippes si jede užít na Free Love Festival (už jen za to by měli pochcípat tou nejbolestivější smrtí)... Ale to netuší, že je nečeká jen sex a drogy, ale i nasraný Ronald Reagan se sekerou... To je asi tak všechno, co jde k ději říct... Pak už to jede ve vyjetých sračkoidních kolejích... Děj je předvídatelný, režie nudná, bez nápadu a herci toho taky moc nezachrání... Co se mi líbilo, byl vysoký bodycount, sem tam nějaké to gore, že se ve filmu objevila motorová pila (The Saw is Family:-) a hlavně, když ke konci filmu začaly ty smradlavé fetky trhat nasraní psi... Jo, to jsem se hodně dobře bavil... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Píšeme petíciu za to, aby ste prestali rúbať lesy.“ – „A na čom ju budeš mať vytlačenú?“ David Arquette je hororový fanúšik (ÚTOK PAVÚKOV, VRESKOT 1 – 4, JAZDA NA STRELE), takže nečudo, keď/že v roku 2006 režijne debutoval slasher komédiou podľa vlastného scenára a vo svojej produkcii. Plus v produkcii Thomasa Janea (ktorý si zároveň zahral správňackého macho šerifa) a manželky/herečky Courteney Cox. Dosť zvláštna skupinka, to vám teda poviem. David si zároveň udelil roličku miestneho burana, do vedľajšej úlohy obsadil staršieho brata Richmonda a zdrhol so štábom do lesov Severnej Ameriky, aby v nich nakrútil „klasickú“ vyvražďovačku. Je ozvláštnená politickým podtextom (vrah v maske Ronalda Reagana vraždí hipíkov). Inak sa jedná o more klišé, z ktorého je zrejmé, že David má horor rád, ale klišé je stále klišé. Kombináciu humoru a komédie som nikdy nemal rád. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle byl poměrně náser. Ještě šílenější film než mnou naposled viděný Satan. Tohle je takovej mišmaš všeho. Komedie/horor a takovej mysteriozní film. Já byl naprosto spokojený narozdíl od ostatních a proto začnu nejdříve od negativů a to je vrah. Sice se tu objeví málokdy ale je takovej nemastnej a neslanej. Ať se tvůrci sebevíc snaží tak to prostě nevyšlo. Ale to je snad jediný mínus. Ostatní jsou u mě plusy od herců, po naprostou absurdnost až po dokonale sedící humor. Navíc Jane tu byl bezchybnej. Palec nahoru. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Americká zástava, ktorú možno vidieť v jednej zo scén, je "staršej verzii", je na nej totiž len 48 hviezd. Používala sa do 4.7.1959. (beso74)
  • Během natáčení často pršelo, ovšem v jediný den, kdy se měla natáčet scéna s deštěm, ani nekáplo. (Holina)
  • LSD aneb kyselina lysergová byla poprvé syntetizována v roce 1938 Albertem Hofmannem ze švýcarské firmy Sandoz. Její ohromující účinky však objevil až 16.dubna 1943, když se mu omylem dostala do úst, což vedlo k prvnímu LSD tripu v historii, který u šokovaného Hofmanna začal při jeho cestě domů na kole, podle čehož se tomuto dni říká The Bicycle Day. (formelin)

Reklama

Reklama