Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílený vědec během experimentů s nebezpečným virem prováděných na nevinných lidech stvoří netvora. Tento netvor uteče z laboratoře a započne krvavé žně mezi obyvateli jednoho městečka… (LIVINGDEAD)

Recenze (43)

hladass 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že nevím jak tenhle kousek hodnotit... Na jednu stranu, je to neskutečná kokotina, s naprosto debilními dialogy, šíleným přehrávaním všech herců, příšernými digitalními efekty a vlastně žádným příběhem, ale na druhou stranu je to neskutečný gorefest... Takže pokud dokážete vypnout mozek a jen se bavit u hodně zvrácených jatek (tak jako já), tak tenhle kousek musím doporučit... Jinak se The Rage vyhněte obloukem... ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Čakal som neakú amatérsku sračku, aké sa na mňa v posledných mesiacoch kydajú z každých strán (serverov :-) ) A ono to bola sračka, ale: Perfektné goré scény /chudák decká/, toto je ten správny GOREFEST... Stále sa niečo zaujímavé dialo, nebola šanca sa nudiť. Potešili béčkari Andrew Divoff, Misty Mundae, Reggie Bannister... kua, to musela byť sranda na placi. Takže, čakal som málo, dostal som viac, odporúčam. ()

Reklama

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola pecka. Jedným slovom namakaný horor!! :) Neskutočné - na Oskara to nebude ale bude to v tesnom závese hneď za tou najredšou opileckou sračkou nasratou v pisoáre. Film sa snaží byť hneď od začiatku brutálnejší ako americký vojaci v Iraku, ale je to tak smiešne a trápne že viac by som sa bál pri románe od Steelovej. Efekty ako pri Súboji Titánov či King Kongu zo 76 r., dialógy ako keby písal nejaký mamrd teenegerský a ešte aj tá šukacia scéna hneď na začiatku bola horšia ako z Melorose Place. Jedným zhrnutím by som už len dodal - SEKEROU DO HLAVY REŽISÉROVI by bol najlepším spôsobom ako zaujať lebo toto nebolo zlé - toto bol DRÔT DO OKA JEDNOOKÉHO!!! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Najdi si někoho své velikosti, ty trpasličí transvestito! Vysaju ti oči a pochčiju ti mozek... Ehm, strašná haluz. Vážne strašná, v oboch absolútnych významoch toho slova. Na jednu stranu sa často asi išlo na prvý pokus, dialógy a vlastne aj herci stoja úplne za hovno a efekty level asylum; na druhú stranu je to masakrálna céčková guilty pleasure zábava. A trpaslíkové hlášky nemali chybu. Sayonara fuckers! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Gore masakr nic víc, ale ani nic míň, ten kdo neholduje vyrvaným očím, obnaženým mozkům, cárům masa, tunám krve a takovám lahůdkám, tak by měl tohle vyhodit do kontejneru, protože po filmový stránce to je fakt strašná sračka, navíc v prostřední třetině se supama i řádně nudná pro nadšence do gore, i když i tam se daj najít zajímavý masový momenty, ale triky mimo gore jsou fakt zoufalý, což nejednou dokazujou šílený digitálni supi. ()

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Ben (Reggie Bannister) mluví o filmu Phantasm (1979). Představitel Bena Reggie Bannister si ve snímku Phantasm (1979) sám zahrál. (Campbell)

Reklama

Reklama