Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílený vědec během experimentů s nebezpečným virem prováděných na nevinných lidech stvoří netvora. Tento netvor uteče z laboratoře a započne krvavé žně mezi obyvateli jednoho městečka… (LIVINGDEAD)

Recenze (43)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Právě jsem dostal chuť vydloubnout ti oči a sníst je!" ,,Huhhh!" ,,Neboj, dokážu ji potlačit..." Jako komedie dobré! Nový Re-Animátor to sice není, ale podobnost by byla. A ti gumoví/digitální krocani! Pardon, měli to být supi, ale mně přišli jak kondoři zmutovaní na krocany. Úvod a závěr je skvělé céčkové maso, mezi tím je parta mladých magorů naháněna krvelačnými pixely. A nechybí ani obří pijavky! Potěšila death metalová diskoška (i když já raději dark wave), kde má kapela zvířecí hlavy a křoví obstarává děvečka oblečená v černé síťovině točící při tom ohněm. Mutant má v hlavě šroubovák a žije! Přibylo mu tam kladivo a žije! Je propíchnut pilou a žije!....a konečně slabé místečko..ocelová trubka v análu ukončí jeho život. Ne, téhle komedii musím dát 4*, už dlouho jsem se tak nenasmál! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Najdi si někoho své velikosti, ty trpasličí transvestito! Vysaju ti oči a pochčiju ti mozek... Ehm, strašná haluz. Vážne strašná, v oboch absolútnych významoch toho slova. Na jednu stranu sa často asi išlo na prvý pokus, dialógy a vlastne aj herci stoja úplne za hovno a efekty level asylum; na druhú stranu je to masakrálna céčková guilty pleasure zábava. A trpaslíkové hlášky nemali chybu. Sayonara fuckers! ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kurtzman je především skvělej maskér, za kamerou už je to ale bída (samozřejmě s výjimkou Wishmastera). Popravdě, nechápu moc myšlenkový pochody tvůrců, co disponují omezeným rozpočtem, avšak i přesto do svýho filmu prdnou věci, který bez větších prachů prostě nenatočíte. V takových případech ke slovu přichází otravné CGI. Takže tu máme digitální karavan s rozmazanou boční projekcí, digitální oheň i výbuchy a hlavně digitální supy, kteří nejen že vypadají hnusně, ale hrajou tady celkem zásadní roli. "Herecké" osazenstvo je v podobných bracích nutné zlo, takže k tomu bez komentáře, ale co lze opravdu pochválit, tak právě tu maskérskou práci, co tenhle céčkový splatter táhne alespoň do průměrných čísel. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová sračka a zároveň adept na vítěze "Sračka roku" .Největší shit co jsem za poslední dobu viděl.Tady prostě nic nefungovalo tak jak má.Aspoň teda na mě.Bez scénáře,bez vtipu,otřesní "herci",ještě otřesnější efekty,chaotickej střih a divná kamera.Jediný čeho si užijem do sytosti je krev a jiné tekutiny.Ale pokud člověku stačí jen tohle,tak prosím s chutí do toho.Mě to prostě kurevsky nudilo a těch 85 minut pro mě bylo doslova utrpením.Za sebe říkám-NEBRAT.Rozhodně jsou lepší filmy a tohle je jen ztráta času. ()

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola pecka. Jedným slovom namakaný horor!! :) Neskutočné - na Oskara to nebude ale bude to v tesnom závese hneď za tou najredšou opileckou sračkou nasratou v pisoáre. Film sa snaží byť hneď od začiatku brutálnejší ako americký vojaci v Iraku, ale je to tak smiešne a trápne že viac by som sa bál pri románe od Steelovej. Efekty ako pri Súboji Titánov či King Kongu zo 76 r., dialógy ako keby písal nejaký mamrd teenegerský a ešte aj tá šukacia scéna hneď na začiatku bola horšia ako z Melorose Place. Jedným zhrnutím by som už len dodal - SEKEROU DO HLAVY REŽISÉROVI by bol najlepším spôsobom ako zaujať lebo toto nebolo zlé - toto bol DRÔT DO OKA JEDNOOKÉHO!!! ()

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Ben (Reggie Bannister) mluví o filmu Phantasm (1979). Představitel Bena Reggie Bannister si ve snímku Phantasm (1979) sám zahrál. (Campbell)

Reklama

Reklama