Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

topi80 

všechny recenze uživatele

Banda tří imbecilů unese batole, které zatím umí jen žvatlat a lézt po čtyřech. Batole jim zdrhne a vydává se do města, což vyvolá spoustu dalších vtipnějších či vyloženě trapnějších (hořící rozkrok) situací. Já jsem se bavil dobře, batole bylo roztomilé a padouši hodně vtipní. Film by byl lepší, kdyby samo batole bylo více vtaženo do situace a s neviňátkovskou škodolibostí našim třem přátelům také něco úmyslně provedlo. Námět pro pokračování? ()

Darth_AK 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je úplná tragédie, nešťastnou shodou náhod jsem ho viděl už dvakrát a pokaždé mám pocit že moje IQ při něm klesá do hlubin Mariánského příkopu. Není to vtipně, není to ani napínavé, herecké výkony spočívají ve slovech "UH" "ÁHHH" a 90 % času mají hlavní záporáci problém se svými koulemi, nebo jinou částí těla. Tohle vážně ne. ()

Reklama

Kajo333 odpad!

všechny recenze uživatele

Nóóóóó... Tak toto je taký sprostý rodinný film až sa mi chce plakať. Jedno malé batoľa si len tak chodí po veľkomeste, pardon opravujem ono nechodí ono sa plazí po veľkomeste, ale nikto si ho ani nevšimne. Aby to bolo napínavé tak ho naháňajú po meste tí najväčší psychopatickí dementi debilní v celom meste. Na koniec všetko dobre dopadne, obrovská akcia, stovky policajtov, policajné autá, vrtuľníky, čakal som aj tanky no bohužiaľ tie neprišli, ale keby bolo nejakého drobného naviac tak sa ich dočkám. A mne nezostáva nič iné ako napísať tento komentár o totálnom odpade. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pred rokmi ma to dost bavilo. Sice to pre mna nebola taka srdcovka ako Home Alone, ale vsetky tie lapalie, ktore chudaci traja unosci zazivaju ma neskutocne rozosmiali. Dnes ma to uz bavilo o dost menej a zazil som podobne sklamanie ako pri reprize dalsieho Hughesovho rodinneho filmu a to Beethoven. Par scen v ktorych ti traja chudaci niekam padaju ma sice rozosmialo aj po rokoch, ale zvysok filmu mi pripadal dost nudny. Je to taky mix filmov Home Alone a Ferris Bueller's Day Off. Chyba mi tu taka rodinna atmosfera a hlavne sympaticke postavy. Vsetsi su prilis blaznivi a prehravaju jak o zivot az to je miestami trapne. Proste to je prilis detinske. Zaporaci sa svojou komickou nesikovnostou tym v Home Alone ani zdaleka nepriblizuju. U rodicov strateneho Binga necitit velku lutost a samotny Bing sice vyzera roztomilo, ale cely cas mu vsetko prechadza bez akejkolvek snahy alebo pricinenia, co ma postupne zacalo srat. Takze vysledok ma uz prilis nenachol ale okrem par scen, ktore ma rozosmiali ma potesilo par vystupov hercov, ktorych som pred rokmi nepoznal. Napriklad Neil Flynn ako policajt, ktory donekonecna otravuje Mantegnu, kym mu Bing podpaluje vtaka. :) 4/10. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Vrcholně nesmyslný a trapný pokus o komedii. Od dob Sám doma se toho událo mnoho a filmů, kde to dítě dává sežrat dospělým, už americká továrna na sny vychrlila mraky. Tohle je však patrně nejžalostnější a nejtragičtější hovadina, jakou jsem na toto téma viděl. Nemám rád, když to někdo úmyslně přežene a už vůbec nemám rád, když vás film neustále uvádí do rozpaků; neřkuli vás vyloženě sere. Je až neskutečně nesnesitelné, když malé batole "na oko" zvládne tolik neuvěřitelných malérů. Věřím, že obecenstvo pod pět let by to možná žralo, ale já už jsem maličko odrostlejší kus a mám zcela jiný vkus. Proto vás důrazně varuji! Sledováním téhle blbosti si vážně poškozujete mozek, redukujete IQ a ničíte si dobrý vkus! Nevrmór! 5% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Banda únoscov jazdila na automobile Van General Motors G-Series z roku 1994. (Raccoon.city)
  • Pri niektorých nebezpečných záberoch na stavbe si rolu malého Binka zahral 81-centimetrový vysoký herec Verne Troyer. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama