Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení o jednu hvězdu nahoru, a to se mi až tak často opravdu nestává. Dnes jsem zcela náhodně tohle dobrodružné kriminální drama!!! měla možnost zhlédnout znovu a rozesmávaly mě téměř všechny dramatické, kriminálně dobrodružné!!! situace. (ještě v tom popisu filmu chybí western, experimentální, fantasy, sci-fi horor) Ani scénář není nijak oslnivě originální, takže vsadili na osvědčenou recepturu na smích akorát místo McKulkina nasadili do akce mimino. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Trable prcka Binka je film, který je postaven na klasických skečích typu Sám doma. Některé scény se navíc této slavné komedii hodně podobají, napadlo mě, když jsem je viděl. A není divu. Pak jsem si přečetl, že autorem scénáře je muž, který se podílel rovnou na třech dílech Sám doma a podobný humor se využívá i v jeho 101 dalmatinech či Dennis - postrach okolí aj. Je to vlastně pořád dokola. Pachatelé zločinu jsou ňoumové a dostávají pořádně na frak. Jenže je to prostě komedie a u komedie je nejdůležitější, jak je směšná a zábavná. A to prostě Trable jsou. I díky Joe Mantegneovi, který trpícího únosce skvěle zahrál. ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Co vám zaručeně půjde na nervy, je to mimino. Protože ho uvidíte ve všech scénách. Co vás ale zaručeně pobaví, je trio padouchů, kteří to s ním nebudou mít vůbec lehké. 👍😁 Film se skládá později s velmi vtipných scén, které trošku připomínají filmy Sám doma. 😁 Herci se zde opravdu vyblbli. 👍 Poznámka: Scéna se zapalovačem v parku, mě málem zabila. Nemohl jsem se nadechnout smíchy. 👍😂😂😂😂 Doporučuji. Hvězdiček 3 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem nejakou naprostou traparnu, ale diky nulovemu ocekavani, jsem se celkem dobre bavil. Samozrejme to neni nic extra, jen jednoducha rodinna komedie, ale sceny s prckem a unoscema byli vetsinou docela vtipny. Sice neco podobnyho je i v Sam doma, parchant co ma stesti a vymasteni unosci, ale to se dalo cekat, ze tohle nebude nic originalniho. Za sceny z unoscema davam 3*, jinak to stalo za hovno. ()

fiLLthe3DD

všechny recenze uživatele

Vyjma prvních dvou dílů "Sám doma" (protože Joe Pesci a Daniel Stern) a snímků "101 a 102 dalmatinů" (protože Glenn Close, vysoké produkční hodnoty a dozajista náročná práce se zvířaty) jsem už jako dítě předškolního věku nenáviděl všechny ty filmy, v níž jsou děti či zvířata chytřejší než dospělí. A na tomto výtvoru krom solidní výpravy neshledávám vůbec nic dobrého - děj je trapný a "prcek" přímo odporný. Navíc jsem se při sledování cítil opravdu trapně za to, k čemu všemu se trojice hlavních představitelů byla schopná propůjčit, jelikož humor v tomto počinu je založen jen a pouze na neustálých držkopádech, v horším případě pak kopání, drcení a pálení koulí (očima „dospělého" jsem skoro až nabyl dojmu, jako kdyby si režisér plnil nějaké zvrhlé sexuální choutky, v nichž dominantní mimimo dává na prdel skupině submisivních mužů)... A co proboha na téhle sračce stálo 48 mega je mi opravdu záhadou (o rok starší Jurský park stál 65)... Hodnotit nebudu, jelikož jsem zkrátka nenašel sílu pustit si to po letech znovu... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • O hudbu k filmu se měl zasloužit oscarový Jerry Goldsmith, ale kvůli kolizi s pracovním rozvrhem musel odmítnout. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno