Reklama

Reklama

Troy Bolton a Gabriella Montezová se potkali o zimních prázdninách na soutěži v karaoke. Uvědomují si, že se asi znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, přesto si vymění telefonní čísla. Krátce poté je Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Nového Mexika a Gabriela tam nastupuje do školy. Jaké je její překvapení, když zjistí, že do stejné třídy chodí Troy. Ten je její přítomností mile překvapen, a když na škole ohlásí konkurz na připravovaný muzikál, oba dva uvažují o tom, že se přihlásí. Jejich konkurenty jsou sourozenci Ryan a Sharpay Evansovi, populární muzikálová dvojice, která již od svých dětských let pravidelně obsazuje hlavní role ve všech hudebních školních projektech. Ryan a Sharpay ale nesnesou pomyšlení, že by mohli být někým překonáni, a plánují, jak se soků zbavit. (TV Nova)

(více)

Recenze (359)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Tohle byla bída. Jestli z toho měla být Pomáda dnešní doby, tak za sebe musím říct, že určitě ne. Rozhodně ne. Nezajímavé, tuctové písně, ústřední duo - vyplašený zajíc a zasněná holubice - vedlejší postavy, to všechno tu nefunguje. Co tak ale sleduji, tak třeba Zac Efron z toho vrásky asi nemá. Základnu fanynek má díky tomuto dílu značnou (otázka je, jestli jsou ho jeho náctileté fanynky-nanynky schopny podpořit i v jiných projektech), časopisy pro náctileté co 14 dní přináší nové informace o jeho pohybu a popularitu má tudíž na nějaký čas jistou... budiž mu přáno (dočasně). 30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Značka Disneyho štúdia hovorí za všetko. Pripravte si preto k sledovaniu sladký popcorn, vanilkovú colu a zavŕšiť to lízatkom ( resp. odkazujem dospelákom nejaký ten viacpercentný mok pre lepšiu chuť ). Filmík, z ešte menej trápne vyzerajúcej ( a znejúcej ) doby teeneagerského šoubiznisu ( ktorý v dnešných časoch nepozná hranice vkusu ), hlúpučký a naivnučký, ale energický a úhľadný. Tak som im tam hodil tri zlaťáky, aby vedeli že boli pomerne dobrý a myslím to s nimi - ako prečo nie. ()

Reklama

draggo 

všechny recenze uživatele

Ovšemže je to naprosto o ničem a celá ta jejich střední je zcela odtržená od reality. Ale mě to vždycky hrozně bavilo. Bez mučení přiznám, že jsem to viděl už několikrát, a ačkoli podobné popové popěvky nijak nevyhledávám, tady se mi písničky vždycky líbily. Taneční čísla vypadají pěkně, stejně jako všichni hlavní hrdinové. Ti nijak nehrají, jen odříkávají svoje repliky a dobře u toho vypadají, což tady díkybohu stačí. S výjimkou Ashley Tisdale, u které si nejsem jist, zda jde o její pravé já, či jen velmi dobře zahrála tak protivnou, ale mnou oblíbenou postavu Sharpay. /viděno na DVD: 60% a 3*/ ()

pravdovravny 

všechny recenze uživatele

Je to všetko také vysmiate, vyslniečkované, detské..... A práve toto som na tomto filme žral:). Heslá filmu sú priateľstvo, láska, súdržnosť. Nech si hovorí kto čo chce, keby bola realita taká, aká je v tomto filme, tak svet by bol hneď krajší. Piesne sú tu s duchaplnými a inšpirujúcimi textami. Tak Wildcats do toho!:) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Cringe muzikal od Disneyho, ktery nam cechum pripada obycejny - az odporny, ale komercne se jednalo o uspech, na ktery navazaly dalsi dva cringe muzikaly. Ja jsem to videl z donuceni, ale dalo se to prezit. Postavy jsou povrchni a vsechno do sebe zapada hladseji nez ozubena kola.. no zkratka Disney / cringe. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (29)

  • Keď vyhlásia, aby opustili telocvičňu kvôli poruche, je možné vidieť kameramana v pravom rohu. (ČSFD)
  • Film se měl původně jmenovat ''This School Rocks Like No Other''. (Handle)
  • Ashley Tisdale měla hrát Gabriellu Montezovou, ale nakonec byla obsazena do role Sharpay Evans, podle režiséra jí tato role sedí lépe. (Halloween9)

Související novinky

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Reklama

Reklama