Reklama

Reklama

Svět hledá superhrdinu!

(pořad)
  • USA Who Wants to Be a Superhero?

Obsahy(1)

V této reality show společnosti NBC se skupina kandidátů ve vlastních superhrdinských kostýmech utkává o místo ve vlastním komixu z pera legendárního autora Stana Leeho. Jejich úkolem je pomáhat a chránit a poradí si i s takovými úkoly, jako je náprava vězňů. (masw)

Recenze (74)

666teen

všechny recenze uživatele

Nejblbější lidi! Nejtrapnější kostýmy (polystyrenová pazoura a banány místo kvérů)! Zapařenej latex! Slzy! Zapařenější neoprén! Nejblbější jména! America! Fuck, yes! Zarputilé výrazy! Emo patky! Největší kozy! Napětí! Slipy oblečený přes kalhoty! Maškarní! Celej rok! Stres! Senilní Stan Lee! Poslední volné vstupenky! Haligali, létající labutě a draci! Nebodovatelné! P.S. Kozy tam nejsou. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten nápad samotný mě skutečně dostal. To přece nemůžou myslet vážně, nebo asi jo. Sice nedokážu fandit ani jednomu z nich, protože mi příjde, že ti lidi jsou hrozně ujetý, když už do něčeho takového jdou, ale zase se jim upřímně a s radostí hodně zasměju, a to tak že hodně. Nejlepší na tom všem ale je kamenej ksicht Stana Leeho, který tomu dodává ještě vážnější tvář. Víc vážnější kravinu jsem fakt dlouho neviděl a dlouho jsem se člověkovi od srdce tolik nezasmál jako v tomhle seriálu. Divím se, že výherce v posledním díle z toho balkónu na kterém stál neskočil k davu v zápalu a faktu, že on je ten superhrdina. Pár metrů to dolů bylo...:-)) ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Viděn "finální" díl & celých 44 minut jsem nestačila stírat slzy trapnosti. Neskutečně choré. Z pohledu na donut se mi odteď bude zvedat kufr. Proč jsem radši nešla ven, dloubat se klacíkem do rohovky.. :´( ()

TheMaker odpad!

všechny recenze uživatele

Jak říká Pattrick, úlet je to opravdu solidní. Co ti američani dnes nevymyslí ?!? Pro děti to možná může být sranda, ale mě tohle spíš rozčiluje .... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Není to náhodou Hemerické? Aha, je, no tak to za chvíli bude hledat svýho superprdlouše i Česko:-) Viděno jednou a to ještě zcela náhodně na Prima Cool stanici.. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

He? A toto čo ako...? Zas jednou jsem se probudila u zapnuté televize, kde zrovna začínal tenhle pořad... a chvíli jsem zcela fascinovaně koukala, jak se tlustá černá škatule nasoukala do černo-růžového kostýmu s nápisem "Fat mama" a soutěžila s podobně vymóděným vykuleným debílkem (přezdívku jsem zapomněla), kdo je lepší superhrdina. Pozná se to asi podle toho, kdo zvládne líp hopsat na trampolíně a před zeleným pozadím napodobit supermaní let. "Fat mama" možná soutěž vnímala s nadhledem, ale vytlemený imbecílek to žral smrtelně vážně, pohled k popukání. A co na to US diváci, pročůrali si smíchy trencle nebo s napětím sledovali, který nový hrdina je bude oblažovat komiksovými příběhy a chránit je v ulicích? Lidská blbost nezná mezí, ale vcelku pobaví (zvláště to vědomí, že nejsem nejhloupější na světě:-)). 20% ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Totálna morda. Dvanásť dospelých ľudí sa nasúka do vlastne navrhnutého kostýmu a vtelí do komiksového superhrdiny, zatiaľ čo plní zadané úlohy, ktorých účelom je zistiť ich zmysel pre spravedlnosť, čestnosť, pevnú vôľu, a vobec každú jednu z nevyhnutných vlastností práveho hrdiny. Comicsový guru Stan Lee potom v každom diele vylučuje dvoch nehodných kandidátov. Hlavná výhra je samozrejme nesmrteľnosť - vydanie vlastného comicsu. Takto má vyzerať reality show. Je plná akcie, absurdností, fantastickej štylizácie, vhodnej hudby - a teda aj solídnej zábavy. Nikto hru nekazí, kandidáti sa v kostýmoch správajú ako ozajstní superhrdinovia a skutočne sa do svojich postáv vžívajú (viď Major Victory - tak má vyzerať správny metrosexuálny hrdina). Prvá sérka má však len úbohých 6 dielov čo je na takúto show trošku málo, a tak sa teším na leto a plánované rozšírené druhé pokračovanie! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Amíci jsou hrozný hračičky a i když je tato reality show na první pohled originální, není už tolik zábavná a soutěžící jsou jen bandou egoistických hovad, kterým se ani nedá fandit. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Páni, tak tohle je opravdu, no, co to vlastně je? Skupina exotů myslících to vážně, se snaží vydobýt si právo na vlastní komiks. A navíc tomu propůjčil své jméno a obličej legendární Stan Lee? No, je to slabota, co si budeme nalhávat. Daleko zajímavější by bylo "kick-ass" pojetí. Tzn. že jednotlivé zájemce bych poslal u nás kupříkladu vykopat dealery z Václavského náměstí, profackovat zkorumpované politiky, chytat kapsáře na Staromáku atd. Pak by si vlastní komiks určitě zasloužili. Otázka je, kolik ze soutěžících by se ve zdraví dožilo konce natáčení. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, co jsou lidé schopni udělat pro něco, čemu věří. Já to v žádném případě neodsuzuji. Jen je to až příliš americké, proto to asi nikdy tolik nedocením.. komiksy a rádoby hrdinové mi nic neříkají:) ale baví mě sledovat, jak křepčí po ulicím a plní úkoly. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Konečně reality show co mě bavila! Ten kdo nikdy nečetl komiksy a nechtěl si navlíct kostým to bude hodnotit jako naprostou americkou blbost. Jenže já mám komiksy moc rád a tajně sním o tom, že budu bojovat se zločinem. Jeden díl druhé série mě dokonale pobavil. Superhrdinka s jménem Hygena a kostýmem uklízečky neměl chyby. Mimochodem to asi nikdo nepochopil, že tato reality show je vlastně parodii na všechny nablblé show. Hlavní cena je doslova nesmrtelná - vlastní komiks! Já bych tam šel jako BeerMen, který má superschopnost zbavit svět piva :D! ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Přehlídka ujetých charakterů, z nichž to vždycky vyhrál ten nejmenší magor. Anebo největší? Je to celý strašně nablblý, ale kouká se na to celkem dobře. A být to v Čechách, asi se přihlásím :D ()

Reklama

Reklama