Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víkend...pivo...pohoda...kamarádi Larry, Bill a Everett měli jasný plán. Místo toho se nechali naverbovat do armády a nakonec se ocitli kdesi v Mexiku...Místní vesničané mají právě problém s loupeživou bandou a smolařské trio jim má pomoci se ubránit! Taková akce se ovšem nemůže obejít bez spousty ztřeštěných situací... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Konečně název, který se schoduje s celým filmem. Neschopnost americké armády je každému známá. A Harding to ukazuje v komedii, ve které se člověk sic zasměje, ale určitě né tak, jak by skutečně chtěl. Vtipné scény jsou spíše trapné, ale co čekat od marináků. ALe je fajn, že se u vtipu není potřeba spoléhat na fekální a "klasické americké vtípky", ale zasmějeme se s klidným svědomím od srdce a nemusíme se přetvařovat, abychom ale 1* filmu připočetli. já přihazuju jednu za Marisol Nichols (už ve "24" se mi líbila :)). V ní opravdu něco bude. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejprve je potřeba udělat si přehled o významech pojmů ,,VTIPNÝ" a ,,TRAPNÝ". Pojem ,, vtipný " se v tomto filmu použít nedá. Jedna trapná scénka se snaží trumfnout druhou trapnou scénku. A to se stále opakuje po celou dobu trvání. Film o nulovém potenciálu. Nuda, trapas, nuda a zase trapas. Zmínku si v tomto filmu zaslouží snad pouze záporák Danny Trejo, ale ani ten neměl potenciál tenhle nikam nemířící nesmysl kamkoli nasměrovat. Odpad se třemi vykřičníky ! ! ! ()

Reklama

plsek45 

všechny recenze uživatele

Spousta klišé a zparodovaných scén přebraných z jiných filmů . Zápletka jako ze starého westernu , jen s tím rozdílem že si dlouho myslí že jsou v Iráku . Což ukazuje na absolutní hloupost postav kteří jsou jako záložáci povolání do Iráku a naprostým omylem se probudí v Mexiku a ještě větším nedopatřením zachrání vesnici. Hereckém obsazení není nic zázračného . Ale co čekat od béčkového filmu s béčkovým scénářem . Nic originálního , nic co by jste museli nutně vidět ale účel pobavit při nudném večeru to splnilo ;) ()

zodiak217 odpad!

všechny recenze uživatele

Je maximálne obtiažne nájsť čo i len jednu vec čo by ma zaujala na tejto snímke. Nielenže mi to celé pripadalo byť trápne, vulgárne, úbohé a tak hlúpo americké, čím sa vlastne len oni sami zhadzujú a ponižujú, ale doslova som sa tam nemal ani kde zasmiať a to už je aj na trápnu americkú produkciu tohto druhu dosť. Nechápem načo tento film vznikol a ľutujem ľudí, čo vyhodili lístky do kina za niečo takéto. Herecké obsadenie nezaujímavé, dejová línia úbohá, námet ako výsmech Američanov z Ameriky trapas. No čo, niečo musí byť aj v odpade.... ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

banda retardov je povolana do sluzieb americkej armady, avsak nie ich pricinenim sa dostanu do mexika..a ako je uz pravidlom v takychto filmoch ich nevedomostou a stupiditou porazia nepriatela a v zavere im vyjde co si praju...par krat so sa zamsial, ale to so sa zasmial poriadne, preto aj tie 2*, inac by to bol odpad.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Režisér C.B. Harding si zahral malú úlohu poštára. (m.a.t.o.)
  • Vo filme si mal zahrať aj Jeff Foxworthy, ale kvôli nabitému programu musel svoju účasť odrieknuť. (m.a.t.o.)
  • Keith David (Sgt. Kilgore) počas natáčania nešťastnou náhodou spadol a zlomil si dve rebrá a dva stavce chrbtice. Scénu v kasárňach, ktorá sa práve vtedy točila, napriek tomu s bolesťami dokončil, a až potom odišiel do nemocnice. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno