Reklama

Reklama

Rozvedená pětačtyřicetiletá Rosie je scénáristkou televizního seriálu pro -náctileté You Go Girl, pracně chytá výrazivo od své třináctileté dcery Izzie, a vůbec se snaží ze všech sil udržet krok s mladšími ve světě, který mládí tak nezřízeně a nekriticky preferuje. Její pořad ztrácí na ratingu, ale v pravou chvíli se objeví přitažlivý a šikovný mladý komik Adam, který by jej mohl zachránit. Navíc věnuje dosud velmi atraktivní Rosie  romantickou pozornost - což ji sice velmi lichotí a těší,  zároveň se však cítí být  vůči značně mladšímu (Adamovi je 29) muži v pozici nevýhodné a velmi zranitelné.  Kromě toho musí Rosie ještě bojovat s intrikami sekretářky Jeannie a řešit milostné problémy Izzie, který se právě poprvé zamilovala. Romantické komedie ale končívají šťastně, a tak se Rosie přesvědčí, že Adamův zájem o ni je opravdový, a dokonce díky němu získá novou práci poté, co její seriál jde definitivně do kopru. A když i Izzie dokáže získat pozornost svého vyvoleného, je všechno - aspoň pro tuto chvíli - v nejlepším pořádku... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (124)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Jak já mám rád romatické komedie. Povětšinou jsou tam pěkné herečky, zábava i decentní dávka drama, každopádně většinou mají docela spád a člověk se vůbec nenudí. Tentokrát je to taky tak. Michelle Pfeiffer je tam úžasná, Paul Rudd je úplně k popukání, začínám ho mít dost v oblibě, jako tako komika a baviče, a Saoirse Ronan jako dcera Izzie je taky moc fajn. Bavil jsem se a nenudil, což má u mě váhu alespoň jedné hvězdičky, takže celkově čtyři. ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Velký omyl pro představitele hlavních rolí a klasická ukázka toho, proč většina lidí ohrnuje nad snímky s nálekou "romantická komedie" nos. Pokud bych měl z celého hereckého ansáblu vybrat někoho, kdo stojí za zmínku, je to Michelle Pfeifferová, která podobně jako v Pomádě 2 táhne film téměř sama. Ovšem břemeno je to pro ni příliš těžké a proto je i ona občas stahována pod hladinu. Možná by ji trochu ulehčil její herecký partner, kdyby jej ztvárnil někdo jiný než Paul Rudd. Ten se plně spolehá na svůj rozpačitý úsměv a klukovský kukuč, ale pravdou je, že si s tímto tentokrát nevystačí. Mezi ústřední dvojicí v podstatě neexistuje chemie a film je v podstatě pitomou slátaninou o tom, jak se pohledná matka zakouká do zajíčka, který je tak neskutečně hodný, až je to příliš nereálné i na film. ()

Reklama

Ralna 

všechny recenze uživatele

Máme tu svobodnou čtyřicátnici, scénáristku Rosie, a její pubertální dceru Izzie. Rosie se zamiluje do mladíka Adama, který přišel na konkurs o roli v seriálu, a Izzie zažívá svou vůbec první lásku. Dvě bláznivě zamilovaný ženský, který musí překonat překážky a najít si ke své lásce cestičku. Příjemná komedie, fajn hudba, nasmála jsem se a mám teď báječnou náladu... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

50letá Pfeifferová v roli pohodové čtyřicátnice, skoro 40letý Rudd v roli ještě pohodovějšího skoro třicátníka, oba dva ve filmu ze zákulisí tvorby přiblblého teeny seriálu, který jako by nebyl o ničem jiném, než o popírání skutečného věku svých "hrdinů"... Bavilo mě to a nebýt zbytečné a otravné postavy ve formě jakési personifikované matky přírody (neefektně glosující romantické dění), a kdybych se mohl více spolehnout na scénáristovu (sama režisérka) invenci (nabízející se prostor pro srozumitelnou ironizaci skoro nevyužit), hodnotil bych určitě lépe. Ale Michelle Pfeifferová je pořád krásná a pořád dobrá a toto je film, který vám rozhodně náladu nezkazí. 65% ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

skladba, kde sa spievalo ´i could never be your woman´ bola jedinym a neopakovatelnym hitom indickeho chlapika s pseudonymom white town. m.pfeiffer, 50tnicka, ktora hra 40tnicku, ktora tvrdi, ze ma 39, vo filme so 40tnikom, ktory tvrdi, ze ma 32 a vo filme ma len 29 (rad ratam, co uz, vyhral som aj nejaku matematicku olympiadu, ked som bol maly, nielen umenim je clovek zivy) vie, ze jeden hit leto nerobi a tak po mnohych filmovych hitoch nema problem hrat aj v prepadaku. hitov ma dost, teraz je cas na ... lasku? na brak? ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Anglický název filmu I Could Never Be Your Woman je také názvem skladby od skupiny White Town, která ve filmu zazní. (Aknah)
  • Postava Michelle Pfeifferové má mít podle scénáře 40 let, zatímco Pfeifferové v době natáčení bylo již 47. Stejně tak její herecký partner Paul Rudd, kterému bylo tehdy 36, hrál devětadvacetiletou postavu, která navíc vystupuje v Rosiině show jako středoškolák. Pravděpodobně největším překvapením je ale Stacey Dashová, která jako čtyřicetiletá ztvárnila roli teenagerky. (Aknah)
  • Ve filmu zazněly písně od britské skupiny The Cure:„ Close To You“, „Friday I'm In Love“, „Lovesong“ a „Why Can't I Be You“. (TheRay97)

Související novinky

Michelle loví mladší chlapy

Michelle loví mladší chlapy

13.02.2008

Po delší odmlce se loni vrátila na plátna kin, aby ukázala, že ještě dokáže hnout mužskými poklopci. Jo, a taky je pořád dobrá herečka ;-). V nadcházející romantické komedii I Could Never Be Your… (více)

A „půvabné kosti“ získává...

A „půvabné kosti“ získává...

18.07.2007

Zapomeňte na Dakotu Fanning stejně to pro spoustu z vás bude úleva ;-). Nejzářivější dětskou (nebo spíš teen, je jí 13 a roste jako z vody) hvězdou budoucnosti bude irská dívenka jménem Saoirse… (více)

Reklama

Reklama